Jaroo 0 Posted December 22, 2024 (edited) Witam.Potrzebuję pomocy w poleceniu stronki internetowej i doborze wyrzutni do mojego stuff'u.Mój budżet wynosi max 1200zl.Z góry wielkie dzięki za pomoc. Edited December 22, 2024 by Jaroo Quote
0 PiroMan25 113 Posted December 22, 2024 Hej. Wszystko zależy od twoich preferencji. Czy więcej mniejszego kalibru, czy mniej większego, a może po środku. Czy więcej małych kostek, czy 3-4 większe i finito. Teraz co raz więcej sklepów zamyka sprzedaż internetową, żeby każdemu doszło zamówienie do sylwestra. Zainteresuj się czy może nie masz jakiejś hurtowni u siebie w okolicy. Quote
0 Jaroo 0 Author Posted December 22, 2024 Oj u mnie ciężko z hurtowniami ja też w sumie późno się obudziłem.Najlepiej byłoby jakieś 6-5 kostek konkretnych. Quote
0 PiroMan25 113 Posted December 22, 2024 12 minut temu, Jaroo napisał(a): Najlepiej byłoby jakieś 6-5 kostek konkretnych. Złożyłem taki zestaw na stronie piroandrzej.pl. Ceny nie są jakieś dobre bo jest środek sezonu, ale nie ma tragedii. Ogólnie najlepiej popatrz sobie na youtubie jak co strzela, i wybierz to co ci się podoba. Fajerwerki to jednak kwestia gustu. Quote
Question
Jaroo 0
Witam.Potrzebuję pomocy w poleceniu stronki internetowej i doborze wyrzutni do mojego stuff'u.Mój budżet wynosi max 1200zl.Z góry wielkie dzięki za pomoc.
Edited by Jaroo3 answers to this question
Recommended Posts