Jump to content

Recommended Posts

Posted (edited)

Cześć,

W tym roku wyjątkowo późno, miało mnie tu nie być ale jednak nie dałem rady i poszło kilka zamówień :D Jako, że jestem na etapie wykańczania mieszkania to w tym roku stuff będzie zdecydowanie mniejszy niż w zeszłym roku - ale lepszy rydz niż nic.

Na początek taki mały update - słyszałem, że te kostki smile day miażdżą system jak na swoje gabaryty to wziąłem aż 6 sztuk. Z zeszłego roku zostało mi jeszcze trochę petard, singli Gaoo 50 mm + ThermoNuclear i SkyTerror - szczerze to nawet nie wiem gdzie to wszystko jest bo przy przeprowadzce to wszystkiego muszę szukać ....

Kostka DangerHobby - gratis z pobliskiego sklepu "Wulkan fajerwerki" (dla ciekawskich Boguś zostawił dwie sztuki dla pierwszych dwóch osób, które na hasło "DangerHobby" otrzymają kostkę za free) drugą ma kolega :D 

Hiss659.jpeg 

Edited by drewniak
  • Thanks 1
  • drewniak changed the title to [drewniak] 2024/2025
Posted

Gladiator 2024 na pokładzie

oB6j39B.jpeg 

Posted

Po setce dwudziesto-milimetrowej, teraz wpadła dwudziestkaczwórka trzydziestoośmio-milimetrowa od tego samego importera. Kostki powinny się zgrabnie uzupełnić w pokazie. Jedna zaoferuje to, czego nie ma druga i vice versa.

Posted

Gladiator w tym roku widzę bardzo pożądany, już prawie nigdzie nie można dostać, ciekawe czy robi takie show jak na filmach :) smile day kozak w tej cenie mega udana kostka!

Posted

Jeszcze taki mały update, teraz trzeba poszukać jakiś rakiet :D Długo już nie miałem tych małych kostek od PyroMoravii 

oGG1VHk.jpg 

Posted

Witam 

Te małe 25 mm,16 strzałów kostki są bardzo fajne dla mnie. Może nie wszystkie.

Kolega z pracy,który obecnie jest dyrektorem technicznym, bierze ode mnie diabła tasmańskiego.

Pozdrawiam 

Posted

Kiedyś były dobre, zobaczymy czy nowa szata nie zabiła tych rakietek. 

7NNVwqx.jpeg

• Like 1
Posted

Bardzo ładny zestaw się zbiera 😀 Jest coś do zabawy jak i na północ. Co do Smile Day pociski lecą bardzo nisko przez co efekt wydaje się być ogromny, co nie zmienia faktu że jest to jedna z najlepszych wyrzutni w tej kategorii cenowej. Dalej Dynia 🎃, diabeł tasmański i świąteczna kostka Halloween cała trójka jest świetna, uczciwe 25MM. Single shoty budzą moją ciekawość 😃

• 2 weeks later...
Posted

Chyba ostatni update, kilka rakietek i dwie paczki tych nowych singli 

np99Qwb.jpeg 

Posted

Szybka reakcja zakupowa na ogłoszenie Fireballów najmocniejszymi rakietami hukowymi na polskim rynku.

Nowe jorgowskie rakiety powinny pokazać klasę, bo już ktoś testował i efekty w Bombach być może nie kto wie jak gęste jak w 3", ale za to całkiem rozłożyste jak na rozmiar rakiet.