PiroMan25 89 Posted November 3, 2023 Nazwa i kod: TITANIUM Rocket - TR345 Importer/Producent: Pentapolis Nec deklarowany przez producenta: 80g Efekt: Srebrny ogon i titanium salute. Kolejna rakieta bliźniaczo podobna do rakiet pewnego niemieckiego producenta, z mitycznego pentapolis. Wcześniej mieliśmy rakietę która wyglądem, wykonaniem i efektem przypominała "901", a teraz taka która przypomina "902". Ponownie są (a raczej, przynajmniej na obecną chwilę, były) dostępne u shopka. Zdjęcia: Na górze TITANIUM, a na dole dla porównania THUNDER. Oraz etykieta z tyłu. Film na fb shopka: https://www.facebook.com/reel/1005463527451778 Quote
PiroMan25 89 Author Posted January 17 Odpaliłem jedną w zeszłego sylwestra, i się nieco zdziwiłem. Huk podobny, ale nie miała tytanowego ogona. Gadałem z ziomkiem, i miał to samo. Zdarzały się jeszcze przypadki, gdzie w titanium nie było ani ogona, ani titanium salute. Sam huk. Wychodzi na to że wyszły 2 nowe partie, jedna bez ogona a druga bez ogona i bez salute. Hukowo dalej to samo, bardzo mocne. No ale te rakiety nie tylko dla huku się kupuje. Porównałem te które mam obecnie, ze swoimi zdjęciami tej starszej, i wygląd 1 do 1. Nie idzie odróżnić wersji. Szkoda. Quote
Recommended Posts