Koopacz 52 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2023 Witam Szwajcarski importer Bugano - u nas raczej rzadkość. NEC- 400 g. Czas efektów - około 1 minuty. Wysokość - do 7 m ( ponad szczyt domu). Miałem okazję go dorwać za około 50 PLN. Bardzo dobry dla tych , co nie lubią huku w jakiejkolwiek formie. Osobiście lubię, ale ten wulkan mnie urzekł. W tytule filmu oczywiście "byk" .... Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mantis 417 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2023 Zaczął się niewinnie, ale się rozkręcił, dosięgając z czasem pięter. Od momentu wyrzucania kolorowych kul ku górze i po skosie, zrobił się efekt bajka. Importer wprawdzie szwajcarski, ale dystrybutorem na Polskę był Jorge. Na stronie petardyshop.pl można znaleźć w tagach oprócz "bugano" również "jorge". Poniższa strona listuje się w google, bo kiedyś istniała, ale obecnie pokazuje tylko pustą stronę ze zdjęciem szelki. W każdym razie zostawiam screena jako dowód, że Jorge ma coś z tym wspólnego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
endriu123457 56 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2023 Rewelacja! Myślę że A 50zl warto jął będzie dostępny gdzie kolwiek zamowie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moloch 146 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2023 Ale super efekt! Przypomina trochę Flowersy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi