KrychaKrycha 0 Share Posted May 24 (edited) Użytkownik Tuti-17 w pewnym stwierdzeniu oszukuje, Nie polecam sprzedającego, bardzo ciężki wręcz niemożliwy kontakt, sprzedaje niekompletny towar, próbując się w jakiś sposób dogadać nie odpowiada, omijajcie go szerokim łukiem. Edited May 29 by mantis nazwa tematu zmieniona na lepiej oddającą treść posta Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Andrzejjp10 4 Share Posted June 2 Nie miałem problemu z ww. sprzedającym, kontakt bardzo dobry, to co zamówione to dostałem.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
oskar66 5 Share Posted June 3 Też kiedyś kupiłem towar od tego użytkownika i wszystko się zgadzało 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
JohnyDep 18 Share Posted June 5 (edited) Ja także potwierdzam, w jedną jak i w drugą stronę nie było problemów. Być może coś się stało i trzeba to po prostu wyjaśnić na spokojnie. Edited June 5 by JohnyDep 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zarad 2 Share Posted June 6 Ja z mojej strony także mogę potwierdzić. Nie było problemów i wszystko przebiegło w wzorowo, a towar był w stanie idealnym. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Netgen 2 Share Posted June 8 A ja również miałem z nim problem, wysłał mniejszą ilość towaru niż zamówiłem. Twierdził że paczkę przepakowali w inpoście, i prawdopodobnie ktoś ukradł te rzeczy z paczki. Jak napisałem że mogę reklamować paczkę w inpost, to dosłał dopiero wtedy dosłał brakujące paczki petard. 1 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts