Jump to content

[Koopacz] Dozbrajanie 2023/2024

Koopacz

Recommended Posts

19 godzin temu, mantis napisał(a):

Aż mnie tym zaintrygowałeś. Który sklep pakuje w pomarańczowy papier?

[offtopic] Fajne hobby, choć raczej wymagające cierpliwości. Nie wiem na ile można sobie takie znajdy wziąć do domu, ale pewnie trzeba je jakoś zgłaszać. [/offtopic]

Odpalaj.pl  

• 3 weeks later...

Witam

Z racji niewielkiej (dwucyfrowa) odległości od Słubic,odwiedziłem dzisiaj tamtejszy sklep. Całość przeznaczam na Sylwestra.

Z nowej gamy Argento tylko Expression przypadła mi do gustu. Gatling nieźle się prezentuje na filmie,a rakietki ( bo za rakietami nie przepadam) do zabawy.

Pozdrawiam IMG_20230915_172336.thumb.jpg.f39eba6e664584bf1afa4b9bed447377.jpg

Zobaczymy ile osób kupi na FF w tym roku gatlinga/miniguna. Biorąc pod uwagę, że jest to dopieszczony rzymski ogień z walorami wizualnymi gadżetu militarnego, to pewnie ktoś się skusi. Sam mam coś takiego w planach do kupienia kiedykolwiek, nie wiem tylko, który jest najmocniejszy, albo który wychodzi dobrze w kategorii cena/jakość, trzeba byłoby zrobić oddzielny research.

Co do rakiet 3-stage: odpalałem je już kiedyś w sylwka 2018. Pierwszy gwizd był tylko mocny, dwa pozostałe uniosły rakietę już na niewiele większą wysokość w połączeniu z bardziej dyskretnym gwizdem. Gdy pierwszy gwizd jest mocny, dwa kolejne wypadają na tle tego pierwszego jak nerfy od strony wrażeń widowni (słuchaczy). W ogólnym rozrachunku rakiety przynajmniej warte spróbowania, wziąłbym je drugi raz, gdyby tylko było jakieś dragon promo na nie.

.Witam

21 października jest zlot w Słubicach.

Będą prezentowane nowości od Funke,m.in. Niebiański. Osoby biorące udział w zlocie mogą liczyć na rabat podczas zakupów w sklepie.

Chociaż mam do Słubic 80 km, zarezerwowałem sobie hotel. Fajnie będzie spotkać się z innymi piromaniakami z całej Polski .

Pozdrawiam