Kamil911 106 Share Posted January 6 Symbol - JW818 Nazwa - Space Line II Ilość strzałów - 21 Kaliber - 30mm Film - Nowość jorge film nie oddaje w 100% prawdziwej jakości tej kosteczki ale w realu to była istna magia.. jak drobne iskierki zawiesiły się na kilka sekund w powietrzu i lekko opadały po prostu przepiękna gęste efekty. cena jej na te czasy to 110-130zł Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ponczo12496 20 Share Posted January 6 Odpalałem tą kostkę na sylwestra, coś wspaniałego. Dziwi mnie jedno, Jorge tak bardzo zeszło ostatnio z jakości, a jednak takie perełki się trafiają, na jakiej zasadzie to w końcu działa. Inwestować w Jorge czy nie...? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grvby 116 Share Posted January 6 Najprawdopodobniej to będzie mój pierwszy zakup w tym roku Mimo niewielkiej ilości strzałów broni się świetnymi efektami i mieszanym układem strzelania. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kamil911 106 Author Share Posted January 6 26 minut temu, ponczo12496 napisał(a): Odpalałem tą kostkę na sylwestra, coś wspaniałego. Dziwi mnie jedno, Jorge tak bardzo zeszło ostatnio z jakości, a jednak takie perełki się trafiają, na jakiej zasadzie to w końcu działa. Inwestować w Jorge czy nie...? Jorge słabe nigdy nie było, może i miało swego czasu kilka swoich słabszych produktów.. ale to nadal zdecydowanie topka każdy importer ma swoje lepsze i gorsze rzeczy ale widać że wyciągneli lekcje bo ostatnie nowości są zdecydowanie warte uwagi oraz inwestycji w tego importera. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Koopacz 29 Share Posted January 16 Witam Dzisiaj kupiłem sztukę. Przyznam szczerze, że urzekła mnie na filmikach na YT. Cenowo- niewiele ponad 100. Ale to spora promocja. Pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts