Piotrek007 61 Share Posted November 27, 2022 Taki mały początek zbierania. Zakupione w @PiroArt.eu Rok temu Funke mi się spodobało. To i w tym roku nie mogło zabraknac. Może się uda coś jeszcze dokupić do kolekcji. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Piotrek007 61 Author Share Posted December 29, 2022 I kolejna skromna aktualizacja. W tym roku mniej. Ale strzelać będziemy. Jako gratis 2xpetardki:) Jeszcze coś z marketu wpadnie, jeżeli będzie coś godnego uwagi. Kusza rakieto szelki z kaufa. Ale zobaczymy... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mantis 302 Share Posted December 29, 2022 Miałem to Strobo, powiem, że całkiem błyszczący i migocący efekt, dużo światła robi. Jakościowa kostka. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
endriu123457 55 Share Posted December 29, 2022 Super white strobe miałem kilka lat temu zrobiło wielkie Wowowo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
k4n4li4 276 Share Posted December 29, 2022 Super white strobe chyba jedna z nielicznych pozycji klaska która daje radę Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Piotrek007 61 Author Share Posted December 30, 2022 (edited) I coś z marketu. A to dzięki żonie:), ze chciała zakupu w kaufie zrobić. A być w sklepie i nie kupić piro to wstyd. Troszkę rakiet do kolekcji. Edited December 31, 2022 by Piotrek007 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mantis 302 Share Posted December 30, 2022 Pomimo rozmiaru walą mocno. Po jednym smaku na spróbowanie widzę. Ktoś pisał, że Cyborg i Machine szczególnie mocne. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Piotrek007 61 Author Share Posted December 30, 2022 44 minuty temu, mantis napisał(a): Pomimo rozmiaru walą mocno. Po jednym smaku na spróbowanie widzę. Ktoś pisał, że Cyborg i Machine szczególnie mocne. Dla spróbowania. Co do rakiet to fanem nie jestem. Ale żeby była zabawa to i mieszanka być musi Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts