lkemon 0 Share Posted January 8 Hej mam pytanie wie ktoś gdzie można dostać moździerz w dobrej cenie? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grvby 93 Share Posted January 8 W dobrej cenie nigdzie. Najprędzej prywatnie lub gdzieś u handlarzy na straganach. Jakieś całoroczne sklepy na bazach z piro mogą mieć coś przykitrane. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
LudwiczekR 13 Share Posted January 9 7 godzin temu, lkemon napisał: Hej mam pytanie wie ktoś gdzie można dostać moździerz w dobrej cenie? Niestety moździerzy junia ewropejska swoimi obostrzeniami zakazała już trzy lata temu. Świetna frajda dla dorosłych, trzeźwych i rozsądnych. Też za nimi tęsknie. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
piro_ziom4 12 Share Posted March 12 Jeśli chcesz moździerze to już raczej prywatnie. Ceny ciężkie do przełknięcia ale przy sporej ilości idzie wyrwać tanio. Jak coś też posiadam spory wybór to priv. A co do zakazu to słabo wie ktoś czemu wycofali dokładniej? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kris82 0 Share Posted July 31 W dniu 12.03.2022 o 13:25, piro_ziom4 napisał: Jeśli chcesz moździerze to już raczej prywatnie. Ceny ciężkie do przełknięcia ale przy sporej ilości idzie wyrwać tanio. Jak coś też posiadam spory wybór to priv. A co do zakazu to słabo wie ktoś czemu wycofali dokładniej? Witam szukam jakiegoś fajnego moździerza nie za miliony czy nadal masz coś na zbyciu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
piro_ziom4 12 Share Posted July 31 Mam pisz pv Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts