damian7878 86 Share Posted January 5, 2022 (edited) Nazwa-PX-PRO 6 Kaliber - 1,0 Ilość strzałów - 49 To po prostu trzeba zobaczyć.Efekt jednolity ale piękny a intensywność robi gigantyczne wrażenie. Niesamowite spustoszenie zrobiła ta wyrzutnia. Edited January 5, 2022 by damian7878 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mantis 302 Share Posted January 5, 2022 Dałem ją na finał sylwka 2021 i się nie zawiodłem. Jak na 25 mm to daje całkiem nieźle. Chociaż moja wersja strzelała szybciej na początku w układzie Z, później była dłuższa przerwa i ostatnie strzały poszły na raz w układzie W. Przewińcie sobie do 06:10 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grvby 116 Share Posted January 5, 2022 Polecam,bardzo ładna i dynamiczna wyrzutnia. Plusem jest że ma już miejsce na zapalnik nie trzeba nic grzebać,wpinamy i lecimy dalej Zresztą chyba cała seria PX-PRO tak ma. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
CHRYSTIANO0o 19 Share Posted January 6, 2022 W dniu 5.01.2022 o 20:05, mantis napisał: Dałem ją na finał sylwka 2021 i się nie zawiodłem. Jak na 25 mm to daje całkiem nieźle. Chociaż moja wersja strzelała szybciej na początku w układzie Z, później była dłuższa przerwa i ostatnie strzały poszły na raz w układzie W. Przewińcie sobie do 06:10 Dlatego w wyrzutniach piromaxa powinno się osłonić lonty na bokach taśmą nieprzepuszczającą ognia np. aluminiową , gdy ktoś jednak nie chce mieć spieprzonego pokazu i by strzelała zgodnie z ustalonym czasem importera. Tutaj kolejny przykład wyrzutnia Titanium Green piromax zaczęła strzelać na krzyż (czas dla telefonów 4:25) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts