Bartosz 48 Posted January 11, 2021 (edited) Symbol - BI25S1-215Ilość strzałów - 25Kaliber - 1,2" Bardzo ładna, oryginalna kostka. Już sam wzlot ładunków w postaci złotych wirów jest ciekawy, a na górze eksploduje złotymi wave'ami z intensywnie czerwonym migotaniem. Fajna propozycja dla prawdziwych koneserów lubiących coś innego. Edited January 11, 2021 by Bartosz 2 Quote
capodanno 37 Posted January 7, 2022 To niestety moje rozczarowanie. Zdaję sobie sprawę, że nie powinno się skreślać żadnego importera po jednym produkcie, ale - jakby nie patrzeć - pierwsze wrażenie robi się tylko raz. A była to pierwsza bateria Tropic Pro, w którą się zaopatrzyłem. Skuszony wirami (od czasu gdy miałem Absynt, pokochałem takie efekty) oraz intensywnym migotaniem, kupiłem ją w dość wysokiej cenie, ale niestety nie poczytuję tego za dobrą inwestycję (chociaż w sumie co to za inwestycja ). Choć wiry rzeczywiście były piękne, sam efekt był mały (wręcz rozczarowujący jak na ten kaliber), a migotanie dość słabe. Efekty szybko zanikały, co również wywołało we mnie lekkie zdziwienie. Największe miało jednak swoją przyczynę w samym porządku strzelania - charakterystyczne dla finału zwiększenie dynamiki nastąpiło około 17 strzału, po czym końcówka nie przyniosła nic podobnego. Z perspektywy obserwatora miałem wrażenie, że finału nie było. Może to tylko wada fabryczna. W każdym razie ode mnie niestety wyrzutnia na minus. Quote
Recommended Posts