Swift 1 Share Posted December 31, 2020 Witam, która stroną ustawić wyrzutnie do widowni ? Czerwoną czy zieloną? Dzięki za odpowiedź. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
LudwiczekR 13 Share Posted December 31, 2020 Istotny jest kierunek pionowy - strzałka pokazuje kierunek wylotu ładunków i ma być bezwzględnie skierowana w górę. Czyli linia czerwona, którą narysowałeś ma być do góry. Mam nadzieję że to pytanie to nie żart, bo osoba chcąca odpalać ognie sztuczne musi mieć o nich pojęcie. Zresztą instrukcja obsługi powinna być. Bezpiecznego Sylwestra i całego szczęśliwego Nowego i zdrowego roku życzę. P.S. Obróciłem laptopa do góry nogami i faktycznie coś tam pisze o widowni. Kurcze sam nie wiem co to za dziwna wyrzutnia 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Swift 1 Author Share Posted December 31, 2020 Strzałka pokazuje kierunek ustawienia do widowni a nie kierunek wyrzutu pocisków 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
KaMMiL 25 Share Posted December 31, 2020 (edited) Tam gdzie strzałka tam ma być widownia. Czyli ma być czerwoną linią do widowni. Edited December 31, 2020 by KaMMiL 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
LudwiczekR 13 Share Posted December 31, 2020 Pisze pod tą strzałką. A skoro pisze to tak trzeba wyrzutnie ustawić. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Swift 1 Author Share Posted December 31, 2020 (edited) Piromax Axion. Patrzac pociskach kątowych to zieloną. Pierwszy raz się z tym spotykam. Edited December 31, 2020 by Swift Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
evelo 1 Share Posted December 31, 2020 Właśnie też mam tą wyrzutnię, zerwałem folię i wszystko wskazuje na to, że linią zieloną do widowni. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts