Arturez93 4 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2019 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
k4n4li4 276 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2019 Bogaty marketowy stuff, jest wszystkiego po trochu. Ta wyrzutnia husaria to mi się kojarzy z typowym januszowym wyrobem ale obym się mylił i, żeby cię pozytywnie zaskoczyła 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Merik 1 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2019 Bardzo spoko, widzę wszystko chyba z marketów. Niestety petardy Hammer w tym roku mega słabe. Już rok temu widziałem, a raczej słyszałem, że są o wiele słabsze niż kiedyś. A co to za fontanny z prawej strony, i gdzie kupione? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
damian7878 98 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2019 W miare dobrze dobrany do zabawy marketowy zakup fajerwerków.Jakości brak ale przyjemności z długiego odpalania grom☺ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arturez93 4 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2019 Dzięki za komentarze, starałem się o to aby było dużo funny dlatego też bardziej skupiłem się na ilości. Żałuję tylko że, nie zakupiłem szelko rakiet z Auchan bądź Kaufland. Petardy Hammer mam co rok, rzeczywiście nie są już tak głośne jak kiedyś, są jakieś mniejsze ale za tą cenę i tak robią robotę. Fontanny są od Super Power zakupione w polo market. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi