INS-Fireworks 0 Posted November 29 Witamy serdecznie! Mamy przyjemno艣膰 og艂osi膰 pi膮t膮 ju偶 edycj臋 akcji Wsp贸lne Kupowanie! 聽 W tym roku w miko艂ajkowy weekend - mi臋dzy 6 a 8 grudnia, b臋dzie czeka艂 na Was rabat -30% na wszystko! Dodatkowo do ka偶dego zakupu powy偶ej 200 z艂 dorzucamy GRATIS! Zapraszamy do zakup贸w! Quote Share this post Link to post Share on other sites
Bartekeuro 7 Posted November 29 Bez urazy, ale u偶ytkownicy chyba si臋 ju偶 przyzwyczaili, 偶e niestety sklep ma bardzo du偶e nie doci膮gni臋cia pod wieloma wzgl臋dami 1 Quote Share this post Link to post Share on other sites
krzycho1708 6 Posted November 30 Zamawia艂em w styczniu z INS towaru na prawie 500 z艂 i nie mia艂em zastrze偶e艅 A ceny by艂y bardzo konkurencyjne. Wi臋c ja czekam na 6 grudnia 聽 1 Quote Share this post Link to post Share on other sites
Rumcajs 12 Posted November 30 Prosz臋 Was nie ku艣cie ju偶 bo znowu wydam ponad tyle co planuj臋 Quote Share this post Link to post Share on other sites
piromen29 4 Posted November 30 (edited) Zdania s膮 podzielone mi podpadli brakiem dost臋pno艣ci towaru dwa lata聽temu (poszukajcie na forum opinii z tego okresu)聽i dlatego ja ju偶 tam si臋 nie zaopatruj臋. Owszem mo偶e zmienili podej艣cie do klienta ale c贸偶 ka偶dy ma swoje zdanie i wony wyb贸r. Edited November 30 by piromen29 Quote Share this post Link to post Share on other sites
SzymonXVX 8 Posted November 30 Dwa lata temu by艂o do d*py u Nich... Ale w tym roku to jakby nie u Nich zamawia艂em.聽Bardzo si臋 zmienili, oczywi艣cie聽na plus . Tak偶e ja z mi艂膮 ch臋ci膮 skorzystam...聽 Quote Share this post Link to post Share on other sites
DawidPirotechnik 2 Posted December 5 i jak ? bedzie ta promo ? Quote Share this post Link to post Share on other sites
krzycho1708 6 Posted December 6 P贸ki co to ich strona si臋 wgl. nie wczytuje xD Quote Share this post Link to post Share on other sites