mantis 417 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2019 Stroboskopy, flary i rzymiaki - wszystko oprócz petard ze sklepu alepetarda : ) Lubię oglądać stuffy tematyczne, w tym przypadku mamy "Rakietowy stuff". Rakiety wprawdzie dominują w arsenale, doszło jednak sporo rzymiaków, przez co można określić Cię jako fana podłużnych rzeczy, albo piro o średniej wielkości. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FUNPIRO 13 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Października 2019 9 godzin temu, mantis napisał: Stroboskopy, flary i rzymiaki - wszystko oprócz petard ze sklepu alepetarda : ) Lubię oglądać stuffy tematyczne, w tym przypadku mamy "Rakietowy stuff". Rakiety wprawdzie dominują w arsenale, doszło jednak sporo rzymiaków, przez co można określić Cię jako fana podłużnych rzeczy, albo piro o średniej wielkości. Rakiety były są i będą moim ukochanym piro i zawsze to będzie lwia część moich zakupów .Gdy po raz pierwszy w 1990 rolu przywiozłem z Niemiec rakiety było to coś bajkowego taki powiew zachodu i tak zostało choć nie pogardzę dobrą wyrzutnią , na pewno dojdą jeszcze ze dwie 50 cali i kilka 100 strzałowych oczywiście kilkanaście Monsterów czy Bazook także będzie .Rzymiaki lubię za to że można kombinować jak je ustawić ,pod jakim kątem etc. Lubię także fontanny szczególnie te o długim czasie palenia mam już kilka,.Lecz rakiety zawsze będą dla Mnie dokupiłem sporo nowości od Piromaxa fontanny No Limits jak dla Mnie dają radę. Rakiety jednak dla Mnie zawsze będą THE BEST i to nie ważne czy małe czy duże !!! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FUNPIRO 13 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Października 2019 Małe uzupełnienie stuffu o fontanny 5 x Pop Corn od Vivy 3 x Fontannowy Mix od Klaska 3 x Momentum od Vivy 1 x opakowanie Color 100 g. od Klaska 7 x nowość od Piromaxa No Limits świetna , najgłośniejszy i największy cracling na rynku POLECAM 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
damian7878 98 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2019 Fajnie,ze sie zaopatrzyles w fontanny.Ja do nich mam olbrzymią słabość.Nie wyobrażam sobie wieczorka Sylwestrowego bez nich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FUNPIRO 13 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Października 2019 1 godzinę temu, damian7878 napisał: Fajnie,ze sie zaopatrzyles w fontanny.Ja do nich mam olbrzymią słabość.Nie wyobrażam sobie wieczorka Sylwestrowego bez nich Zgadzam się z tobą w 100 % dla Mnie także nie Ma Sylwestra bez fontanny a i czasami bez okazji odpalę jakąś fontanienkę . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FUNPIRO 13 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Października 2019 (edytowane) Kolejne malutkie zasilenie stuffu 3x Venom od Piromaxa 3 x Super Rakiety od Tomaszka 4 x fontanny SOS od Jorge w drodze kolejne paczki Edytowane 13 Października 2019 przez FUNPIRO 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
damian7878 98 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2019 Chyba sam nie odpalisz wszystkiego w Sylwestra i nowy rok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FUNPIRO 13 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Października 2019 57 minut temu, damian7878 napisał: Chyba sam nie odpalisz wszystkiego w Sylwestra i nowy rok Do Nowego Roku sporo ubędzie , strzelam nie tylko w Sylwestra co sobota coś świeci na niebie a i w tygodniu jakaś fontanienka , strobo czy flara zapłonie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FUNPIRO 13 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Października 2019 Kolejne zakupy tym razem na promce w INS Fireworks 5 x rakiety Venom od Piromaxa 8 x wyrzutnia Gobi od Jorge 6 x 90 sekundowy stroboskop od Jorge 15 x 90 sekundowy stroboskop os Piromaxa Czekam na następne promocje 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamils38 66 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2019 Jedziesz pięknie rakiety w projekt czy do luźnego strzelania ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FUNPIRO 13 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Października 2019 2 minuty temu, kamils38 napisał: Jedziesz pięknie rakiety w projekt czy do luźnego strzelania ?? Do lużnego i w projekt , już jedzie karton czyli 12 Monsterów od Gaoo dokupię kilka Bazook i jeszcze innych rakiet 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
k4n4li4 276 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2019 Już mi słów brakuje a ty dalej kupujesz. Ilościowo będzie jeden z największych stuffów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grvby 149 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2019 Tego luźnego strzelania to chyba będzie na kilka godzin.Mam nadzieję że nagrasz jakiś projekt,przy takiej ilości można ładnie kombinować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
damian7878 98 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2019 Proponuje kolego poćwiczyć kondycje przed Sylwestrem bo się nabiegasz.Chyba mało kto pobije ten stuff pod względem ilości☺ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FUNPIRO 13 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Października 2019 1 godzinę temu, damian7878 napisał: Proponuje kolego poćwiczyć kondycje przed Sylwestrem bo się nabiegasz.Chyba mało kto pobije ten stuff pod względem ilości☺ Strzelam nie tylko w Sylwestra w kazdą sobotę idzie kilka rakiet w niebo a w tygodniu fontanna flara albo strobo .Sąsiedzi jeszcze to tolerują , ciekawe jak długo Co do biegania mam opracowany prodzekt 50 m lontu ,około 55 trytytek i wystarczy jedno odpalenie i...... rano kupę zbierania patyków 2 godziny temu, k4n4li4 napisał: Już mi słów brakuje a ty dalej kupujesz. Ilościowo będzie jeden z największych stuffów Do Sylwestra 1/3 pójdzie w niebo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mantis 417 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2019 Podwójny wystrzał w rakietach Venom, to chyba coś do czego nie jesteśmy przyzwyczajeni. Dwie pieczenie na jednym ogniu. Miło widzieć, że są jeszcze na forum tarczownicy Jorge, co wezmą coś od niego w multisztuce. Samemu celowałem w tym roku w Gobi, ale akurat nie było tej wyrzutni na stanie w sklepach, w których zamawiałem - tak, żeby wziąć je przy okazji. Plusik za ładne poukładanie do zdjęcia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FUNPIRO 13 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Października 2019 17 minut temu, mantis napisał: Podwójny wystrzał w rakietach Venom, to chyba coś do czego nie jesteśmy przyzwyczajeni. Dwie pieczenie na jednym ogniu. Miło widzieć, że są jeszcze na forum tarczownicy Jorge, co wezmą coś od niego w multisztuce. Samemu celowałem w tym roku w Gobi, ale akurat nie było tej wyrzutni na stanie w sklepach, w których zamawiałem - tak, żeby wziąć je przy okazji. Plusik za ładne poukładanie do zdjęcia. praktycznie Gobi znalazłem tylko w INS Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
k4n4li4 276 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2019 To jest kozak jeśli chodzi o fontanny https://pirofan.com.pl/produkt/fontanna-titanium-sunflowers-super-power/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FUNPIRO 13 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Października 2019 2 godziny temu, k4n4li4 napisał: To jest kozak jeśli chodzi o fontanny https://pirofan.com.pl/produkt/fontanna-titanium-sunflowers-super-power/ Zgadzam sje z tobą w 100 % fontanna epicka szkoda tylko że 1 efektowa dlatego wolałem zakupić kilka San Francisco , ta sama cena i ponad 3 minuty różnych efektów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FUNPIRO 13 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Października 2019 Kolejne małe uzupełnienie stuffu tym razem początek kupowania wyrzutni 4.x Aquarius od Triplexa - 16 strzałów , 30 mm 5 x Ultimate Golden Willow od Pyro Moravi - 49 strzałów , 20 mm 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamils38 66 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2019 Jedziesz niesamowicie kosteczki od Pyro Moravi zawsze na propsie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FUNPIRO 13 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Października 2019 7 minut temu, kamils38 napisał: Jedziesz niesamowicie kosteczki od Pyro Moravi zawsze na propsie Ta kostka ma super efekty , porównywalne do słabych 30 mm 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pironolimit 1 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2019 1 godzinę temu, FUNPIRO napisał: Kolejne małe uzupełnienie stuffu tym razem początek kupowania wyrzutni 4.x Aquarius od Triplexa - 16 strzałów , 30 mm 5 x Ultimate Golden Willow od Pyro Moravi - 49 strzałów , 20 mm Golden Willow robią robotę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
k4n4li4 276 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2019 Już jest gicior a ty Piszesz, że dopiero zaczynasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FUNPIRO 13 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Października 2019 13 minut temu, k4n4li4 napisał: Już jest gicior a ty Piszesz, że dopiero zaczynasz Zaczynam z wyrzutniami , dojdą jeszcze 50 mm i 100 strzałówki 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi