Jump to content

Recommended Posts

Posted

Symbol: 1972
Nazwa: Solar Stars
Opis: Duży zestaw rakiet, petard, rzymskich ogni. Ogólnie paczka zawierająca około 20 pozycji
Zdjęcie: http://superpower.pl/catalog_images/280.jpg
Film: - brak -
Cena hurtowa: 70zł

Cena jest jaka jest, ale biorąc pod uwagę zawartość tej "paczuszki" można wydać takie pieniądze i dla nie jednaj osoby będzie to wystarczający ekwipunek na sylwestrową noc ... Wasze opinie ?? ...

Posted

Nie wiem jaki jest efekt tych rakiet, ale za 70 zł ten zestaw się wogóle nie opłaca :wink: Ja osobiście za 70 zł bym kupił inne, LEPSZE zestawy ;)

Posted

Ja uważam tak jak mój poprzednik że też bym tego raczej nie kupił, chyba że efekt rakiet jest naprawde jakiś super :razz: bo chyba rakiety najwięcej kosztują, reszta nie jest warta tej ceny wg mnie.
A no i jeszcze jedno, ten temat powinien być w dziale ''zestawy'' ;)

Posted

także nie dałbym 70 ;) ani 50... kilka rakiet, w tym tylko 3 większe...

Posted

Trochę drogo jak na taki mały zestaw. Za te pieniądze wolałbym kupić zestaw rakiet np. Festival'a z Jorge :wink:

Posted

Nie dał bym za niego 4dych nie jest wart pewnie tej ceny ;/ jakoś tak w ogóle wygląda marnie ;p

Posted
Nie dał bym za niego 4dych nie jest wart pewnie tej ceny ;/ jakoś tak w ogóle wygląda marnie ;p

tak samo ja taki kit to tylko małym dzieciom na bazarku można wpuszczać
Posted

70 zł to troche za drogo jak na ten zestaw :neutral: W tej cenie dostanie sie lepsze zestawy :wink:

• 2 weeks later...
Guest rakieta
Posted

U mnie w leklerku stoi za 99zł

Posted

YYY... troszkę drogo i marnie w nim ale z drugiej strony kto wie? Może rakiety mają dobry efekt ale i tak nie jest wart swojej ceny... :neutral:

• 3 weeks later...
Posted

Mój kolega miał ten zestaw i powiem że efekt średni, gdyby nie ta cena mogło by być, ale przez to że jest aż takie drogie jest nieopłacalne, może wrzuci filmik bo podobno robił.

Posted

Nie polecam tego totalny szajs szkoda kasy na to marnować rakiety mają efekty do d**y ale wulkany są zajefajne 3/10 3 za wulkany bo są naprawde piekne :wink:

• 5 months later...
Posted

Zdjęcie z pierwszego posta wygasło, dam aktualne: http://superpower.pl/catalog_images/307.jpg
i wypowiem się jeszcze raz, byłem dziś w hurtowni i naprawde ten zestaw jest WIELKI!
Rakiety Te największe są jak Meteor Regn, a te mniejsze jak Speed 4, te "dodatki" w zestawie też są duże, np. te koło czarne ma średnice 15 cm jak nic.
Dziś naprawde szczerze moge powiedzieć że 70 zł na ten zestaw to nie jest wygórowana cena.
Jeszcze raz mówie: nie kierujcie się zdjęciem bo jest bardzo mylne!

• 1 month later...
Posted

Kamilegionista ma pełną rację dziś wybrałem się do hurtowni i widziałem rozmiary tego zestawy i są imponujące, a te 70 zł to naprawdę warto wydać i nie będzie się rozczarowanym wiem bo sam miałem ten zestaw, a dziś jeszcze przypomniałem sobie rozmiary tego zestawu.

• 5 months later...
Posted

to czarne to kolko ktore mozna kupic w lidlu za 99gr. Efekt to 30sek craclingu, a srednica to 100mm... Zestaw wedlug mnie nieoplacalny

• 11 months later...
Posted

haha żal 70 zł ja kupiłem go za 39.95 i według mnie za tą cene sie opłaca:)