Kamix281 2 Posted December 28, 2018 Symbol: NS11605 Nazwa: Fire Show Producent: Pyro Moravia Ilość strzałów: 16 Kaliber: 25 mm Gramatura: 200 g Cena: 30 zł Zapraszam do dyskusji. Quote
PiroSeba 12 Posted December 28, 2018 bardzo dobra kostka , jak za zł to bardzo sie opłaca , głośna , efekty naprawde duze , polecam dwie odpalić naraz wtedy jest mega Quote
Gerlach 7 Posted January 4, 2019 Mój film z sylwestra.. trochę długi bo nie chciało mi się obrabiać i trochę źle nagrany, bo operator nie umie nagrywać.. Quote
krzysiu20 1 Posted January 4, 2019 miejscówka do strzelania piękna.ja również polecam pyro moravie. Quote
Gerlach 7 Posted January 4, 2019 9 minut temu, krzysiu20 napisał: miejscówka do strzelania piękna.ja również polecam pyro moravie. Zakopane niedaleko polany szymoszkowej i gubałówki Quote
Gerlach 7 Posted January 4, 2019 1 godzinę temu, endriu123457 napisał: Super kosteczka miałem odpalałem.. Polecam ! W tej cenie chyba nie ma lepszych i gdyby odpalić np całą serie tych kostek na raz to byłoby show Quote
damian7878 98 Posted January 7, 2019 Dokładam swoją cegiełkę do opinii tej kosteczki.Bardzo duże i piękne efekty brokatu.Naprawdę uniwersalna wyrzutnia bo i finał kapitalny.Wiele droższych wyrzutni nie może się z nią równać Quote
Grvby 150 Posted January 6, 2021 Kupiłem na czarny piątek na PP.Z 4 jakie miałem jedna tylko strzelała normalnie,reszta najprawdopodobniej miała jakaś wadę bo 16 pocisków wylatywało w ok 5-7 sekund Oczywiście przy takim tempie strzelania wywracały się i ładowały wszędzie na boki.Przy wystrzale pociski miały PISK!(tak pisk) nie było tego w 2018r kiedy kupiłem je bezpośrednio w pyromoravii.Może jakaś trefna partia,mimo wszystko efekt na niebie nic się nie zmienił i dalej jest bardzo dobra jak na swoją cenę.Radzę uważać,jeśli ktoś posiada to polecam obłożyć jakimiś cegłami Quote
Recommended Posts