matikoksu 17 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2018 To urywek z mojego strzelania przed polnoca. Oprocz tego byl mozdzierz, inne wyrzutnie oraz rakiety i petardy hukowe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matikoksu 17 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2019 Wszystko poszlo za szybko ale i tak jak na pierwszy pokaz jestem zadowolony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Poki 17 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2019 Nie uważasz, że strzelanie tak blisko nie swoich samochodów to brak szacunku dla innych? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matikoksu 17 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2019 Dnia 2.01.2019 o 18:55, Poki napisał: Nie uważasz, że strzelanie tak blisko nie swoich samochodów to brak szacunku dla innych? Jakich nie swoich? Jedyny samochod ktory stal blisko to moje bmw cabrio. Najblizszy samochod sasiada stal jeszcze jakies 10-15m dalej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2019 "Jebac Machonego" No śmiechlem nawet. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
damian7878 98 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2019 Super Ci wyszedł pokaz.Były małe przestoje ale czesto czlowiek nie ma wpływu bo czasem wyrzutnie strzelają inaczej niż powinny.Były momenty,że aż ciarki przechodziły.A od tych samochodów to lepiej sie odsunąć bo na złe nie trzeba dużo.... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi