michal55 0 Posted December 18, 2017 Czas przedstawić Wam mój skromny stuff na Sylwestra 2017/18 Mimo, że mój cel jest osiągnięty, czyli wydałem o 50zł więcej niż przed rokiem (~270zł), to jednak ciągle czuję niedosyt i mam nadzieję, że w przyszłym roku będzie jeszcze lepiej Wydaję się, że mam stuff z gatunku różnorodnych, mam wszystko od zabawy po 6 kostek (w zasadzie 5 nie licząc Saturn Missiles :xmas_laugh: ). Może nie jest to stuff idealny, ale w tym roku jak najbardziej mi odpowiada i jestem z niego zadowolony. Pozdrawiam wszystkich piromaniaków! :xmas_w00t: I wesołych świąt! Quote
damian7878 99 Posted December 18, 2017 Przyzwoity stuff,ale nie efektowny.Wszystkiego po troszeczku.Masz jednak czy przywitać Nowy Rok.Troszkę brakuje mi tu konkretu :xmas_wink: Quote
Sevento 19 Posted December 18, 2017 Bardzo przemyślane zakupy. Jest sporo zabawy, mniejszych wyrzutni kilka i jedna większa, rakiety, zestaw Tiger (zawsze chciałem go mieć), wulkany, niezłe petardy... Jest dobrze Quote
Recommended Posts