MajstaMan 0 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2017 Przedstawiam stuff na tegorocznego sylwestra. Wydane ponad 250zl. Dojdzie napewno coś jeszcze z marketów. Zamawiane na Piroart.eu + gratisy wyrzutnia Ballet i petardy Danger Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Daxler12 1 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2017 Moim zdaniem stuff dobrze ułożony masz wszystkiego po trochę,kostki na godzinę 12 oraz rakiety z których będziesz miał dużo zabawy :xmas_happy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MajstaMan 0 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2017 Moim zdaniem stuff dobrze ułożony masz wszystkiego po trochę,kostki na godzinę 12 oraz rakiety z których będziesz miał dużo zabawy :xmas_happy: Rzymskie ognie też raczej na 12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Daxler12 1 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2017 Rzymskie ognie też raczej na 12 O właśnie zapomniałem wspomnieć o rzymskich ogniach spore są na pewno pokażą klasę :xmas_happy: A ten rzymski ogień HAMMER to hukowy tak? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MajstaMan 0 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2017 O właśnie zapomniałem wspomnieć o rzymskich ogniach spore są na pewno pokażą klasę :xmas_happy: A ten rzymski ogień HAMMER to hukowy tak Hukowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marc 9 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2017 Fajny zestaw! Rzymiaki pierwsza klasa! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
damian7878 98 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2017 Fajny stuffik patrząc na budżet.Zamiast jednak 2 paczek demonów mogłeś kupić jakiś inne rakiety w tej cenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MajstaMan 0 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2017 Fajny stuffik patrząc na budżet.Zamiast jednak 2 paczek demonów mogłeś kupić jakiś inne rakiety w tej cenie Stawiałem bardziej na ilość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MajstaMan 0 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2017 Doszła koteczka z Carrefoura. Raczej już koniec z zakupami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
damian7878 98 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2017 Super konkrecik.Od razu lepiej się stuff prezentuje . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MajstaMan 0 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2017 Doszła koteczka kupiona za 15zl od kolegi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MajstaMan 0 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2018 Koteczka Virus zrobiła na mnie ogromne wrażenie, chociaż jest to chyba 1 moja kostka powyżej 20mm... Mimo to zabawy miałem mnóstwo, jeden fail.. Petarda wybuchła mi 30cm od głowy. Ogłuszenie jest do teraz. Kilka petard i rakiet mi zostało na wieczór. Dużo niewypałów głównie zuki, a rakiety z zielonym czubkiem demony były bardzo słabe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi