roza1460 3 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2017 Witam przedstawiam swój stuff . Juz raczej nic nie dojdzie. dodaje kilka fotek,na dniach foto całości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piropiotr223 11 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2017 Stuff z pięknymi efektami i konkretnym walnięciem, nawet 50mm się znalazło a reszta kostek same sprawdzone dobrości I do zabawy emiterków nie zabrakło także Chucznego sylwestra bo taki napewno będzie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mroczny 163 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2017 Kostki z piromaxa hmm nie wiem ja jakoś nie mogę się przekonać do tego importera... chociaż fireball XXL to jedna z fajniejszych 50mm na rynku, widzę też fajne roboty i matabrujasy będzie świetny sylwester nie zabraknie zabawy i pewnie dobrego efektu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
roza1460 3 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2017 wrzucam foto całości w planach jest polaczenie chociaz polowe wyrzutni,ale nigdy tego nie robiłem .. i są obawy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sevento 16 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2017 Opaski zaciskowe i jedziesz z tematem Robisz sobie lont zapasowy, czyli puszczasz jeden lont przez wszystkie wyrzutnie, ale gdyby on nie odpalił lontu jakiejś wyrzutni, odpali drugi puszczony. Tempo pokazu sam sobie ustalasz - jeśli chcesz mieć szybki, kup lont 10 cm/s a jak wolny to 1 cm/s. Polecam ściskać wyrzutnie do siebie i puścić lont 1 cm/s, wtedy dwie-trzy wyrzutnie strzelają jednocześnie A stuff konkretny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sQbaniec 10 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2017 Nie potrzebne obawy,to jest prostsze niż Ci się wydaje ,spisujesz czas +/- strzelania kostek a później już tylko laczenie tego lontem 1cm/s Stuff konkretny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FireGorek1 2 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2017 Świetne wyrzutnie różnorodny kaliber wyrzutni sprawi że na pewno bedziesz zadowolony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
damian7878 98 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2017 Widzę,że piromax rządzi u ciebie w tym roku.Nie mam specjalnych zarzutów do tego importera.Miałem sporo konkretów od niego,na żadnym się nie zawiodłem.Stuff bardzo mi się podoba,ponieważ jest konkretny i to robi zawsze na mnie duże wrażenie czyli dużo wyrzutni i sporo wielkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SzymonXVX 8 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2017 Stuff bardzo fajny, są mocne emitery, masz parę fajnych wyrzutni i do tego jedną 50mm. Widzę że masz sentyment do Piromaxa, ja jakoś nie przepadam za nim... Ale masz też viseriona na którym na pewno się nie zawiedziesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
endriu123457 56 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2017 Konkretnie i mocno wielkie 6 !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
roza1460 3 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2017 Doszedł mistral z Lidla jutro postaram się dodać foto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pirowariat 13 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2017 Ekstra stuffik. Fireball xxxl w jakimś markecie dostałeś może? Bo próbuje go znaleźć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
roza1460 3 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2017 Nie,kupowane przez internet. Całość 918 strzałów, myślę że będzie fajnie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pirowariat 13 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2017 Napewno, świetny zestaw. Dzięki za info Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
k4n4li4 276 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2017 Ekstra stuffik. Fireball xxxl w jakimś markecie dostałeś może? Bo próbuje go znaleźć poszukaj sklepu z pirotechniką w twojej okolicy na mapach google i tam kup Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pirowariat 13 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2017 Mam jeden fajny sklep niedaleko mnie, mega dużo fajerwerków ale fireballa ostatnio nie mieli a No limits 25 strzałów 2" za drogi. Jak coś to priv nie zaśmiecajmy koledze tematu tym bardziej że ma zacny zestaw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi