JumboPIRO 0 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2017 Siema! W tym roku stawiam na huk, zabawę ale znajdą się też wyroby które dadzą spoko efekt na niebie o godzinie 00. Jak na razie trzymam w domu zawartość przesyłki z Fajerwerki Market (serdeczie polecam ten sklepik). I czekam na 2 część z BIgFuna . Możliwe że kupię coś jeszcze z PiroPolska, i z marketów (Biedronka itp.) O wszystkim będę informować dodając nowe posty. Fajerwerki Market: - 30 opakowań Picollo Corsair Joge - 1 zestaw kosmos Jorge - 1 opakowanie TC3 Tropic - 10 opakowań K0203 Śmieszek (Dziękuję za super gratis <3) - 2 opakowania Explosive I Jorge - 1 flara zielona Triplex - 1 karabinek 200 strzałów - Nieokreślona ilość motylków Jorge Kometa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JumboPIRO 0 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2017 Hahahaha... Prawda :xmas_w00t: :xmas_w00t: :xmas_w00t: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
endriu123457 56 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2017 Tylko kup chociaż jedną wyrzutnie 30mm bo nie wiem co masz na myśli spoko efekt na niebie hehe... Ja w petardy nie gustuje bo dla mnie żadna przyjemność chodź czasem odpale pare petard... Ale o gustach się nie dyskutuje. Będzie paka rób ZDJĘCIE i wstawiaj na forum ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JumboPIRO 0 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2017 Tylko kup chociaż jedną wyrzutnie 30mm bo nie wiem co masz na myśli spoko efekt na niebie hehe... Ja w petardy nie gustuje bo dla mnie żadna przyjemność chodź czasem odpale pare petard... Ale o gustach się nie dyskutuje. Będzie paka rób ZDJĘCIE i wstawiaj na forum ! Oczywiście że dam zdjęcia. Nie zbyt lubię wyrzutnie,wole rakiety. Ale będzie trochę wyrzutni. :DD To dopiero będzie mój 3 w życiu stuff powyżej 100, młody jestem ... ;> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dżejkob 0 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2017 Jeśli planujesz jeszcze jakieś zakupy i tak jak mówisz stawiasz na huk ja proponuję dokupić jakieś konkretniejsze tj.mocniejsze petardy/emitery. Również chętnie zobaczę zdjęcia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JumboPIRO 0 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2017 Jeśli planujesz jeszcze jakieś zakupy i tak jak mówisz stawiasz na huk ja proponuję dokupić jakieś konkretniejsze tj.mocniejsze petardy/emitery. Również chętnie zobaczę zdjęcia Spokojnie, będą mocne petardy. :> Zdjęcia dodam w grudniu :DDDDD Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
damian7878 98 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2017 Zakładam,że masz z 15 lat,kiedy ja tyle miałem(Boże kiedy to było) też wydawałem 100 kilka zł na piro.Mówisz,że nie lubisz wyrzutni...hmmm powiem tak ja nie wierze by ktoś lubi petardy,rakiety a nie lubi wyrzutni.Mówi się tak bo po prostu wyrzutnie są droższe,odpala się je raz i ktoś z góry określa,że są gorsze bo w jego mniemaniu nieopłacalne a nie bierze pod uwagę efektu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
k4n4li4 276 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2017 W sumie coś w tym jest, wyrzutnia ciut lepsiejsza to jakieś 100 zł. Odpalasz, 30 sekund i nie ma Z drugiej strony sylwester jest raz w roku i jakoś to trzeba uczcić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JumboPIRO 0 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2017 Zakładam,że masz z 15 lat,kiedy ja tyle miałem(Boże kiedy to było) też wydawałem 100 kilka zł na piro.Mówisz,że nie lubisz wyrzutni...hmmm powiem tak ja nie wierze by ktoś lubi petardy,rakiety a nie lubi wyrzutni.Mówi się tak bo po prostu wyrzutnie są droższe,odpala się je raz i ktoś z góry określa,że są gorsze bo w jego mniemaniu nieopłacalne a nie bierze pod uwagę efektu. No, o to też chodzi. ale wole sobie odpaalic troche rakiet niz 2 wyrzutnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pitbullsoldier 2 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2017 No, o to też chodzi. ale wole sobie odpaalic troche rakiet niz 2 wyrzutnie Ja też lubie petardy Ale kostki to kostki ;P Osobiści uważam ,że 30 paczek picollo to strata kasy . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JumboPIRO 0 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2017 Ja też lubie petardy Ale kostki to kostki ;P Osobiści uważam ,że 30 paczek picollo to strata kasy . Przed ustawą kupiłem. Bo dla mnie tradycja mieć picollo. z 2 paczki zostają na pamiątke. Jakies 10 paczek zostawiłem reszta na karabinki poszła, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crazy monster 100 2 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2017 Dokup jakieś porządne rakiety i jedną wyrzutnię do 20zł(Magma). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SzymonXVX 8 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2017 Czekam na fotkę, bo na razie stuffu nie ma... dokup jakieś mocne petardy chociaż jedna kostkę i stuff będzie ok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JumboPIRO 0 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2017 Dokup jakieś porządne rakiety i jedną wyrzutnię do 20zł(Magma). Planuje własnie magme kupic:D Rakiety kupilem na bigfunie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JumboPIRO 0 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2017 Czekam na fotkę, bo na razie stuffu nie ma... dokup jakieś mocne petardy chociaż jedna kostkę i stuff będzie ok Fotki dam jak przyjdzie paczka z big funa. cos im sie nei spieszy z wyslaniem. Kupilem fire arta 5 i planuje kupic magme. petardy mocne beda... spkojnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JumboPIRO 0 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2017 Jest i paczka z BigFuna. A w niej: - Hammer H1 Gao - Grom 4 Triplex - Żuki Kometa - Szalony Pirat Kometa - Saturn Misless 50 Jorge - Saturn Misless 25 Jorge - Fire Art 5 Piromax - Mercury Triplex -Magic Balls Piromax - Smoke PXM30 Piromax W sumie mało tego, ale mi starczy, Jeszcze w Piro Polska kupię jakąś lepszą kostkę i palnik do odpalania tego wszystkiego. W święta dodam zdjęcie całości, bo jeszcze kupię coś z marketów.;P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Daxler12 1 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2017 No ładnie będziesz miał dużo zabawy na sylwestra, tak jak piszesz dokup jeszcze jakąś kostkę i będzie gitarka :xmas_happy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JumboPIRO 0 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2017 No ładnie będziesz miał dużo zabawy na sylwestra, tak jak piszesz dokup jeszcze jakąś kostkę i będzie gitarka :xmas_happy: Dziś zamawiam z PiroPolska taką jedną wiekszą wyrzutnie od triplexa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
damian7878 98 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2017 Zgadnę txb308 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JumboPIRO 0 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2017 Zgadnę txb308 Jednak nie kupiłem Triplexa tylko PIromaxa. Wyrzutnie Pyro Zone. Ładny efekt ma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JumboPIRO 0 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2017 Jeszcze coś się w biedronce kupi, więc będzie spoko stuff (jak dla mnie) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JumboPIRO 0 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2017 Dokupiłem jeszcze kilka paczek ex1 i trochę rzymskich ogni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi