FireMan 0 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2007 Symbol:JRC31/2Nazwa : SpaceOpis : Ogień rzymski z wybuchem.Fotka : http://img167.imageshack.us/my.php?image=cz41sb9.jpgFilm : (2 filmy połączone).Cena : około 15złKupiłem 2 na ostatniego sylwestra.Kupiłem ją na fajerwerki.gda.pl, jej kaliber to 1,2"Bardzo mi się spodobał.Jedyna wada , to to , że kilka ładunków poleciało Dosyć nisko.9/10Polecam !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamilegionista 0 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2007 Wow : Efekty naprawde super, hehe a te pierwsze fajnie nisko wybuchły :grin: Jakiej to jest firmy? symbol jest JRS31/2 a to chyba Jorge, ale dałeś w kategorii inne firmy więc niewiem ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FireMan 0 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2007 Symbol na rzymskim był taki , ale to jest jakiejś holenderskiej firmy.Byłem na ich stronie (w gruniu), ale zapomniałem linku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
witus 0 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2007 Jedyna wada , to to , że kilka ładunków poleciało Dosyć nisko. Czy to rzeczywiście taka wada ?Dzięki temu niektóre efekty były dość duże. Rzymski ogień bardzo ładny, choć moim zdaniem trochę mało urozmaicony. 15 zł za niego to jednak troszkę dużo, do tego dochodzi nieznany importer Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
velibrum 12 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2007 Te 15 zł można lepiej zainwestować, chociaż efekty nie były złe. Jak ładunki lecą nisko rzeczywiście fajnie wygląda, ale jak leci zbyt nisko to też może być niebezpieczne. Mnie nie podobało się małe tempo strzałów. 8,5/10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mpiwowski 182 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2007 Nie no muszę przyznać, że rzymski bardzo dobry jeśli chodzi o wielkość rozprysków. Co do efektu to powiem, że mogłyby by być bardziej różnorodne a nie ciągle i to samo strzelać.Ale nie jest źle Moja ocena 9/10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Verq 0 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2007 No no nawet nawet . Ale za tą cenę dałoby się kupić coś w ładniejszym efektem / lub coś co ma więcej strzałów . U mnie ma 6/10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gorgol 0 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2007 oł... moim zdaniem bardzo dobre ..... 9/10 duże złote rozpryski ..... mi się tam podoba bardzo...... gdzie kupowałeś FM ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
velibrum 12 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2007 Myślę za jest to jednak bazooka 2. Symbol ten sam http://www.jorge.com.pl/katalog.php/wiadomosc/1468Na stronie jest opis produktu bardzo podobny do tego ta filmie. Moim zdaniem po prostu produkt ten był robiony pewnie w fabryce w Chinach która robi ten sam produkt ( ten space i bazooka ) tyle że jest w innej poligrafii ( zapewne był przeznaczony na rynek Holenderski )@witus - tyle, że Jorge dopiero od tego roku jest w HolandiiChodziło mi o to że fabryka gdzieś tam na dalekim wschodzie oznacza sobie w ten sposób swój produkt jakim jest ten rzymski. Trafia on do importera w Holandii, który z jorge ma wspólne tylko oznaczenie produktu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gojat 0 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2007 nieważne co to ale fajne jak za 15 zł jak ktoś już powiedział mogły by być różne efekty a to że leciały nisko to mi sie podobało (wyraźniej było widać rozprysk) moja ocena 9/10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi