Crazy monster 100 2 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2017 Mój stuff:Petardy:-pół paczki fp3 big jorge,-7 paczek petard poleczka śmieszek,- paczka petard RC5 piromax,-2 paczki petard TC3 tropic,-2 paczki petard super bangs triplex,-1 petarda demonic defense sp,-pół paczki korsarzy hestia,-paczka korsarzy 3 x huk kometa,-1 paczka korsarzy 1×huk KO2O4 kometa,-1 paczka korsarzy 2×huk KO204 kometa,-1 paczka petard jumbo kometa,-4 petardy grom 4 triplex,-1 motyl albatros kometa,- 25 sztuk petard picolo coisar kometa,-4 paczki petard super craker K0202 jorge,-2 paczki petard RC1 piromax,-1 paczka petard RC3 piromax,-1 paczka petard salut triplex,-1 paczka petard K1 od gaoo,-1 paczka korsarzy triplex lontowe,-1 paczka karabinków 70 shots jorge,-1 paczka karabinków sp,- 4 sztuki petard dynamite triplex,-1 paczka petard salute cracers sp, -5 paczek petard 5 ×huk śmieszek, -opak.zbiorcze mini rakiet tropic, -lont szybki,wolny i super szybki razem:5 m lontuRakiety:-1 paczka rakiet mars rider sp,- 1 rakieta z sylwestra 2016 hestia,-3 rakiety diabolo,-zestaw rakiet black duster sp,-15 sztuk cyrko sp,-4 rakiety sp ,Art.różne:-4 paczki różnych bączków tropic jorge,-2 paczki motylków piromax,-1 paczka fontann elbrus kometa,-1 paczka motylków koliberków kometa,-jeden wulkan kongo, -2 paczki fontann mini triplex, -zestaw hermes jorge, -zestaw extreme C2 jorge, -2 świece dymne tropic, -2 paczki kulek dymnych triplex, - 1 sztuka mini dyma kometa, -paczka trzaskających dużych kulek jorge, -7 paczek trzaskających kulek jorge triplex tropic, -2 zestawy explosion mini sp, -1 zestaw explosion medium sp, -paczka rzymskich ogni kometa, -fontanna balet jorge, Wyrzutnie: -Wyrzutnia Trolle jorge, -wyrzutnia Irak kometa, -wyrzutnia Red peony triplex. Na pewno coś jeszcze dojdzie.Za cały ten stuff zapłaciłem około 400zł. Zdjęcia: http://www.fotosik.pl/u/Bajeczkowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
endriu123457 56 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2017 Jakieś zdjęcie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pitbullsoldier 2 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2017 Nie ma foty nie ma stuffu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crazy monster 100 2 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Października 2017 Napisałem potem dokończę a jak mam dodać zdjęcie na tablecie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pitbullsoldier 2 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2017 Podejrzewam ,że podobnie jak na kompie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
endriu123457 56 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2017 Mówisz i masz :christmascool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pitbullsoldier 2 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2017 Noi fajnie jak na początek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crazy monster 100 2 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Października 2017 Dojdzie jeszcze coś z marketów i będzie git. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
damian7878 98 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2017 Jakieś pikawki masz.Nudzić się nie będziesz.Gdzieś 10 lat temu powiedziałbym super stuff Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crazy monster 100 2 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2017 Zakupiłem 2 zestawy Fire dragon i baterię 25 strząłową Night tail od Hesti.Może coś jeszcze dojdzie.☺ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi