ProXorGam3s 0 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2016 Siemanko :christmascool: Potrzebuje Staffu Petard za 50 z; i 70 zł na Sylwestra 2016/2017Najlepiej pisać petardy ze sklepu BIGFUNhttp://www.sklepbigfun.pl/Jeżeli przekroczy kwotę np 52 zł 53 zł / 73 zł 76 zł Nic siE niestanie Proszę Pilne !!!! :xmas_biggrin: :xmas_biggrin: :xmas_biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AlicjaDenon 0 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2017 Ja muszę kupić jakieś "rakiety" dla brata na 18nastkę. Co polecacie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
damian7878 98 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2017 Ja muszę kupić jakieś "rakiety" dla brata na 18nastkę. Co polecacie ? Witam serdecznie dziewczynę bo to rzadkość na naszym forum,jeżeli chodzi o rakiety to polecam JA048 Festival.Na fajerwerkimarket.pl są po promocyjnej cenie 75zł.Tak na marginesie najlepsze w tej chwili rakiety na polskim rynku to No limits PXR301.Ich koszt to ok 140zł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crazy monster 100 2 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2017 Ja muszę kupić jakieś "rakiety" dla brata na 18nastkę. Co polecacie ? Bazooka za 60-70 zł sztuka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi