witam was, mam nadzieję, że mi pomożecie... gdy temat zostanie rozwiązany prosze o usunięce aby nie gracił na forum... lecz dopóki ktoś mi nie pomorze, niech zostanie... a teraz mój problem: chce sobie kupić komórke, "troche" kasy "dostałem" [przyczyny etc. są mało ważne...], większość wydałem na kamere cyfrową... zostało mi jeszcze z 200 zł, chce sobie za to sprawić nowy tel. prosze was, abyście tutaj dawali jakieś propozycje "tanich" ale dobrych kom. raczej stawiam na SE, a jak chodzi o model to rozglądam się za K508/K500i cena raczej do 200zł bo tyle mi zostało... PS. nie chce postów typu "zostaw na fajerwerki etc." bo na fajerwerki mam odłożone pieniądze...
Pytanie
Fear 0
witam was, mam nadzieję, że mi pomożecie... gdy temat zostanie rozwiązany prosze o usunięce aby nie gracił na forum... lecz dopóki ktoś mi nie pomorze, niech zostanie...
a teraz mój problem:
chce sobie kupić komórke, "troche" kasy "dostałem" [przyczyny etc. są mało ważne...], większość wydałem na kamere cyfrową... zostało mi jeszcze z 200 zł, chce sobie za to sprawić nowy tel. prosze was, abyście tutaj dawali jakieś propozycje "tanich" ale dobrych kom. raczej stawiam na SE, a jak chodzi o model to rozglądam się za K508/K500i cena raczej do 200zł bo tyle mi zostało...
PS. nie chce postów typu "zostaw na fajerwerki etc." bo na fajerwerki mam odłożone pieniądze...
Top użytkownicy dla tego pytania
27
15
12
11
Popularne dni
10 Lis
32
24 Lis
16
15 Lis
10