Pawlak 0 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2015 Hej hej, to w tym roku i ja się pochwalę co żem nakupował: część 1 Teraz czekam na paczkę od fireworld.pl Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Poki 17 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2015 Paczka nie dotarła? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawlak 0 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2015 Paczka dotarła i w tym momencie mam wszystko! Zdjęcia: Tak w tym roku prezentuje się mój fajerwerkowy ołtarzyk Za chwile zabieram się za przyklejanie tego do płyty silikonem, a jutro łączenie lontem : ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Poki 17 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2015 Bardzo ładnie, małe kostki z potencjałem. Zachęcam jednak by dziś sobie wszystko przygotować by jutro móc cieszyć się dniem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawlak 0 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2015 Bardzo ładnie, małe kostki z potencjałem. Zachęcam jednak by dziś sobie wszystko przygotować by jutro móc cieszyć się dniem. Dziękuje, chciałem możliwie jak najtaniej i jak najwięcej. Tak mógłbym zrobić, jednak ten klej silikonowy musi doschnąć. I pytanie mam, klejenie tego do drewnianej sklejki po szafie, takim silnym klejem silikonowym "mamut", to dobry pomysł? Mimo dużego stażu na forum, to będzie mój pierwszy taki konkretny pokaz. Myślałem, żeby pozrywać papier od dołu i bezpośrednio przykleić. Były by szpary miedzy kostkami na lont, a całość po bokach kostkami obłożona. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Poki 17 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2015 Starczy. Nie musisz tego fundamentować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawlak 0 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2015 Starczy. Nie musisz tego fundamentować. Ok, dzięki, czyli zrywam papier i kleje Niebawem foteczki. To jest dopiero cyrk, jak 22 letni facet tak rajcuje się fajerwerkami Pozdrawiam wszystkich po 20stce z forum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miśQQ92 0 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2015 Ok, dzięki, czyli zrywam papier i kleje Niebawem foteczki. To jest dopiero cyrk, jak 22 letni facet tak rajcuje się fajerwerkami Pozdrawiam wszystkich po 20stce z forum Dzięki za pozdro, bo jest nas chyba mało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawlak 0 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2015 Jak mówiłem tak zrobiłem: Tego sam Bóg chyba nie ruszy Za pare godzin, jak wyschnie zaczynam łączyć lontem.Lont mam zwykł visco 2mm. Planuje to połączyć na taśmę izolacyjną, albo malarską. Zaraz tylko na kilku fragmentach przetestuje jak to się pali. 8m lontu, więc pójdzie pojedynczy, a nie podwójny niestety. Lont przykryje folią aluminiową żeby się nie odpalił przypadkowo. Brakuje mi tutaj poradnika, jak zrobić prosto pokaz samemu. Temat był na forum, ale mi nie dało się znaleźć jednego takiego konkretnego, że każdy nawet debil by wiedział co ma zrobić i zrobił by to dobrze. Relacja będzie tutaj. Nie wiem czy odpowiedni dział, jak coś to proszę o przeniesienie, jednak nie będę zakładał nowego, bo tutaj wygląda estetycznie i ładnie. Dzięki za pozdro, bo jest nas chyba mało Paru nas tutaj jest ^^ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bungar 0 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2015 W stuffie widzę prawie same konkrety, będzie co oglądać na niebie Ps. też dołączam się do osób po 20 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawlak 0 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2015 Hej hej, test lontu wykonany: No i filmik, którego nie powinienem pokazywać, przez to że nie zachowałem zasad BHP, ale łapcie:https://youtu.be/tu1G_lUxUfI Wybór padł na taśmę izolacyjną, lepiej trzyma i wygodniejsza w nakładaniu. Po 22 jak zaschnie zabieram się za łączenie i jak zdążę to jeszcze lonty owinę folią aluminiową.Jeśli coś źle kombinuje, to proszę o naprostowanie lub utwierdzenie mnie że dobrze robię. edit:Nie samymi konkretami człowiek żyje, pierdoły do zabawy też musza być W tym 2 wyrzutnie seva, które dostałem od kuzynki. Nigdy nie miałem nic tej firmy, ani nie widziałem. Jestem bardzo ciekawy : ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemo312132 14 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2015 Szkoda że nie masz opasek zaciskowych ( kablowych) szybko i bezpiecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawlak 0 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2015 Szkoda że nie masz opasek zaciskowych ( kablowych) szybko i bezpiecznie Tak szczerze to mam, takie malutkie nawet, czyli lepiej zrobić tak że: lont nachodzi na siebie 3cm i 3 opaski założone? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ponczo12496 23 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2015 Tak szczerze to mam, takie malutkie nawet, czyli lepiej zrobić tak że: lont nachodzi na siebie 3cm i 3 opaski założone?Zdecydowanie lepiej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawlak 0 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2015 No to będzie trytkami moi drodzy No i filmik w razie by się ktoś tak jak ja nad tym głowił:https://youtu.be/LJeKqm4tEkMLepiej, nie ma tego takiego strzału brzydkiego jak z silnika rakietowego I operując dłoniami między wyrzutniami też na pewno lepiej będzie to zakładać niż męczyć się z taśmą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
damian7878 98 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2015 Ładny stuff.Są dobre wyrzutnie w które warto zainwestować.Życzę udanego pokazu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawlak 0 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2015 hej hej, wczoraj siedziałem w nocy by ukończyć swój projekt: Zastanawia mnie tylko ta folia aluminiowa, boje się że lont może spalać się w środku za szybko. Ma ktoś może jakieś doświadczenie z tym? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemo312132 14 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2015 Raczej nie ma to większego znaczenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawlak 0 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2016 Cześć, a tak wyszedł mi te pokaz:https://www.youtube.com/watch?v=-Ogiw7ztCFU Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koks127 5 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2016 A jak svea wypadła? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawlak 0 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2016 Zobacz sam w 0:57 minucie mojego filmu. Mi się bardzo podobała, długo strzelała, efekty był bardzo duże i gęste, a na koniec fajny malutki finał. Nie wiem jak wypada cenowo do innych bo dostałem ją w prezencie. Ale śmiało mogę ją polecić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi