MajsterD12 5 Posted March 16, 2015 Symbol: PMB49G Nazwa: CERVENEC Ilość strzałów: 49 Kaliber: 1,2" FILM: Quote
blubencjusz 1 Posted January 1, 2016 Moja największa wyrzutnia w tym roku i tak jak oczekiwałem zrobiła największe show na niebie , finał rozświetlił całą okolice.Nigdy nie miałem wcześniej takiej kostki stricte cracklingowej i nie mam jak porównać do txb400 i jw408. Quote
damian7878 99 Posted January 7, 2019 Zgłoś post Napisano 6 minut temu Dużo słyszałem o tych 49tkach z tej serii smoków.Niestety było też dużo negatywnych komentarzy.Jednak zdecydowałem się nabyć kilka smoków.jak się okazało to był strzał w dziesiątkę.Ta wyrzutnia zrobiła niesamowite wrażenie na mnie i publice.Genialnie wypadła.Cudna niebiesko-czerwona mina z pięknym,gęstym i mega głośnym craclingiem rozbryzgującym na niesamowitą szerokość.Od groma miałem już wyrzutni takiej wielkości.Czerwiec jest absolutnie na górnej liście.Jedna z lepszych wyrzutni które miałem.Według mnie lepsza od jw408 a nawet od od samuma.Polecam szczerze! Quote
Recommended Posts