mateyek24 0 Share Posted January 1, 2015 Cześć Macie zamiar dzisiaj (w Nowy Rok) postrzelać? Ja jak tylko się ściemni idę odpalić kilka wyrzutni. które zostały. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
diilpiotrek 0 Share Posted January 1, 2015 Jak nie jak tak petard mam jeszcze dużo, zostały 2 rakietki i 9 szelek więc oczywiście Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
piropiotr223 11 Share Posted January 1, 2015 Za chwilę idę odpalić ccemicall attack, szelkę, mnóstwo cyrkoblitzów, jakieś petardy, kilka rakiet, i mnóstwo innych pierdołek. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Piszczek 0 Share Posted January 1, 2015 No oczywiście że tak, ja specjalnie zawsze zostawiam troche bo dzisiaj mało osób już będzie strzelać. O 21 gdzieś pójdę postrzelać rakietami i petardami Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mantis 424 Share Posted November 19, 2023 Mnie się jeszcze nigdy nie zdarzyło odpalać czegoś na następny dzień po obudzeniu się po sylwestrze. Zawsze w sylwka udało się zamknąć temat, a 1 stycznia tylko sprzątałem. Na wszelki wypadek dobrze, że jest ten pierwszy dzień nowego roku, bo jakby nie udało się niczego odpalić w sylwka, to zawsze można zrobić drugie podejście w następny dzień. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kamil911 119 Share Posted November 19, 2023 Ogólnie w nowy rok nie strzelałem nigdy bo jakoś tego klimatu już nie ma.. bynajmniej dla mnie jedynie zajmuje sie sprzątaniem pobojowiska zawsze sie udało wystrzelać wszystko w sylwestra dopiero 2 lata w tym w ubiegłym gdzie była ulewa i wiatr zaczełem strzelać w nowy rok ale to tylko ze względu że była bardzo kiepska pogoda w sylwestra o północy. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nowak 11 Share Posted November 19, 2023 Wyrzutniami moze 2 razy strzelałem w nowy rok i jakimiś pojedynczymi petardami i pierdolami. Wszystko idzie w sylwestra. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts