Kamilox 0 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2014 Ja dużo pływam, wiosną, latem i jesienią pokonuję dość duże odległości na rowerze (szlaki rowerowe w mojej okolicy nie są łatwe :xmas_wink:/>/> ), biegam, dobrze i często gram w piłkę nożną. Codziennie wykonuję standardowe ćwiczenia na formę :)/>/> . Przypomniałeś mi. Wiosną uprawiam downhilla. Ta prędkość i wrażenie jakbyś zaraz miał zderzyć się z drzewem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
diilpiotrek 0 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2014 Ja od dwóch miesięcy regularnie 2 razy w tygodniu chodzę na siłkę :xmas_biggrin: Raz w tygodniu gram w siatkę, ale to tak amatorsko, ale gram od 3 lat. No jak się robi pogoda to też z kumplem wyskoczę na rowerek :xmas_smile: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pitbullsoldier 2 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2014 Ja kiedyś w kosza grałem. Teraz często gram w siatkę oraz często skaczę ;)/>/> Mam zamiar zacząc chodzić na boks i może strzelnicę lub ASG. A ty coś trenujesz? Jasne system walk (tak to można nazwać) siłowe to pompki i drążek,noi biegam po lesie górki itd .Czasami biegam z Gdańska do Gdyni :)Strzelanie raz na miesiac czsem na 2 miesiace Tak ogólnie zdziwiony jestem pozytywnie ,że z forum jest sporo ludzi którzy dbają o forme :xmas_laugh: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Edziuu 0 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2014 Od 8 lat gram w "PING PONGA" oprócz tego raz w tyg gram w unihokeja, lubię pograć w siatkę, w nóżkę ogólnie żyje sportem Na rowerku latam trochę MTB jakieś triczke itp Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mateo1992 28 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2014 Siłownia 2-3 razy w tygodniu,czasami dłuższa przerwa:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ponczo12496 23 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2014 Ja od 18 lat robię masę, o rzeźbie się pomyśli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
domin839 2 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2014 Samoobrona, na siłownie tez się pochodzi. Piłka nożna również Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
diilpiotrek 0 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2014 Ah byłbym zapomniał jako, że nie mieszkam w mieście, to też do mojego sportowego trybu życia dopisać trzeba nasz narodowy sport - odśnieżanie, które trenuję od kilkunastu lat :xmas_mad: No a czasem potrafi taki śnieg dowalić, że siłka za pół darmo tylko łopatę trzeba mieć :xmas_biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Poki 17 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2014 Cieszy fakt, że jesteście aktywni fizycznie. Każda forma ruchu jest wskazana dla ciała i ducha. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pitbullsoldier 2 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2014 Cieszy fakt, że jesteście aktywni fizycznie. Każda forma ruchu jest wskazana dla ciała i ducha. I Tu się zgodzę z kolegą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Milukssg 0 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2014 4 lata Muay Thai, w wieku 10 lat zaczęłem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemo312132 14 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2014 Piłka Nożna Od czasu siłka MotiV : Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pitbullsoldier 2 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2014 Piłka Nożna Od czasu siłka MotiV : heheh jasne! Inni na melanż Ty na trening ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bandit123 4 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2014 Kiedyś grywałem systematycznie w tenisa ziemnego jakoś od 8 do 14 roku życia, później przerzuciłem się na siatkę w którą pograłem przez 4 lata w ligach amatorskich, oczywiście granie w tenisa i siatkówkę poprzeplatałem piłką nożną, obecnie w tenisa, siatkówkę i piłkę nożną gram sporadycznie tylko w celach rekreacyjnych ale za to od pewnego czasu zacząłem chodzić na siłownie jakoś 2/3 razy w tygodniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Poki 17 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2014 Widzę siłownia w modzie. Każdy chce mieć duży biceps i zarysowany brzuch.:]/> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JacuQM 122 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2014 Tenis ziemny amatorsko, badmington powoli zawodowo, no i bieganie + aeroby w domu JacuQM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pitbullsoldier 2 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2014 Widzę siłownia w modzie. Każdy chce mieć duży biceps i zarysowany brzuch.:]/>/> HEHEHE.Takie czasy choć ja zwolennikiem wielkości nie jestem :xmas_happy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chester 0 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2014 Lacrosse jak cokolwiek to komuś mówi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzychu94 0 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2014 ja od trzech lat trenuję Muay Thai a w międzyczasie trenowałem 6 Miesięcy Capoeire lecz nie tego szukałem i znów wróciłęm do Muay Thai a teraz od roku chodzę dodatkowo 4 razy w tygodniu na siłkę :xmas_biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pitbullsoldier 2 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2014 Widzę ,że dużo też ludzi trenuje sporty,sztuki walki bardzo pozytywnie jestem zaskoczony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
diilpiotrek 0 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2014 Tenis ziemny to nie tani sport> Kiedyś gadałem z kumplem to godzina zajęć z trenerem stówkę + koszty dbania o rakietę, no ale można też na nim ładnie zarobić jak się gra zawodowo :christmascool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Poki 17 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2014 Żaden sport indywidualny nie jest tani. Również każdy może być dochodowy na odpowiednich poziomach zaawansowania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamilox 0 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2014 Żaden sport indywidualny nie jest tani. Również każdy może być dochodowy na odpowiednich poziomach zaawansowania. A parkour ? Freerunning? Do nich potrzeba tylko wygodnych spodni i sportowych butów. Wiem że dla niektórych to nie sporty, ale wg mnie tak. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Minionek 0 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2015 Ja miałam okres na bieganie i siłownie ( w damskiej wersji - fitness, zumba). Ostatnio niestety nie mam czasu na nic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pitbullsoldier 2 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2015 Ja miałam okres na bieganie i siłownie ( w damskiej wersji - fitness, zumba). Ostatnio niestety nie mam czasu na nic Grunt to motywacja ! czas z czasem się znajdzie i wtedy progres Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi