firawerkoman 7 Posted July 6, 2014 Symbol: PXB2004 Nazwa: Fire Art Opis: Zestaw 5 wyrzutni 20mm, 6strzałów każda; efekty: PXB2004-1 - zielona kometa z błyskiem i trzaskiem; czerwona kometa z zielonym błyskiem PXB2004- 2&4 - zielona kometa z trzeszczącymi czerwonymi gwiazdami, czerwona kometa przechodząca w złoty trzask, zielona kometa rozrywająca się w chryzantemę PXB2004- 3&5 - zielona kometa z purpurowym trzeszczącym światłem, czerwona kometa ze srebrną palmą, zielona kometa z rozrywającym się trzaskiem Zdjęcie: Film: https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=CY9JoVjE7Bk Quote
Krystian Piro 0 Posted December 1, 2014 Mam tą wyrzutnię w moim stuffie i jak na wymiary i ilość strzałów to jest bardzo fajna, polecam ją każdemu. Quote
damian7878 101 Posted December 12, 2014 Jakiś czas temu odpaliłem jedną kostkę z walizki i była fajna,miała spore efekty.Jak za kilka zł to super. Quote
Recommended Posts