pj.patryk 3 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2008 Powiem tak. Walą jak Morfeusz, Apollo i spółka. Cassiopeia i inne jej odpowiedniki są najlepsze na rynku w tym przedziale cenowym. Gorąco polecam, na przyszły rok na pewno nie omieszkam je kupić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mazi 0 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2008 Ja je miałem i jestem bardzo zadowolony zapłaciłem 17.50 po obniżce u mnie w sklepie :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jimie 0 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2008 Czy efekty tych rakiet zmieniły się? Bo te z filmów mantisa bardzo mi się podobają i nie miałbym wątpliwości czy brać Speed IV czy Cassiopeję. Ale na filmie Firemana są już kiepskie... Filmiki rakiet Cassiopeja z zestawu Halloween. Sylwester 2005/2006.Pierwsza rakietaDruga rakietaPowiedzcie mi jeszcze, czy wy też macie taki rozszerzony obraz jak oglądacie z Video Google? Zastanawiam się czy nie zacząć zamieszczać video na wrzuta.plFilmik pierwszej rakiety, tyle, że z YouTube. Nie używam go, bo mi dźwięk spóźnia EDIT : @down: na filmiku u PJPatryka jest 3x złoty deszcz i 1x żółte baloniki[?] A u mantisa są takie fajne, czerwone ,,ogonki" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kameleon 1 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2008 Nie nie zmieniły się mogą się zmienić za rok ale na lepsze ja efektem tych rakiet jestem bardzo zaskoczony mają mój ulóbiony efekt złoty deszcz polecam te rakiety 10/10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krystianek 0 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2008 Nie nie zmieniły się mogą się zmienić za rok ale na lepsze ja efektem tych rakiet jestem bardzo zaskoczony mają mój ulóbiony efekt złoty deszcz polecam te rakiety 10/10 Może troszkę sprostuję post mojego poprzednika :roll: , ponieważ może ktoś pomyśleć, że w tych rakietach jest tylko złoty deszcze(efekt), ale oprócz niego są także, m.in. czerwona fala, żółte gwiazdki i kolorowe gwiazdki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jimie 0 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2008 Ok, nie zmieniły się, ale na podstawie filmów mantisa i firemana mamy 2 różne obrazy rakiet- wg. mnie znacznie ciekawszy na filmie mantisa... Coś tu jest nie jasne:P Ale dzięki za próby pomocy Rozumiem, że mantis miał 2 sztuki więc dwóch efektów u niego brakowało... A i u pjpatryka też są troszkę inne I jeszcze ten niedobór filmów rakiet speed IV też utrudnia porównanie EDIT: @down - u pjpatryka widać 3x złoty deszcz i 1x takie żółte baloniki[?] A u mantisa są takie fajne, czerwone ,,ogonki" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Achtung111 0 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2008 Jimie, poprostu film PJ Patryka jest lepszej jakości ale efekt jest taki sam Oczywiście rakiety piękne. Mam też pytanie : czy Rakiety Killer (jorge) mają podobny efekt do cassiopeji lub są jej "papierowym odpowiednikiem" ? Bo na fajerwerkimarket.pl killery są po 20zł a cassiopeje po 25zł i wolałbym wziąśc te tańsze :mrgreen: (killery) i nie wiem czy nie mają czasem gorszego efektu od cassiopeji :roll: Pomóżcie czy warto wziąśc killery? bo jak taki sam efekt jak cassiopeja lub trosze inny ale podobnej wielkosci to je biore na 100% POMÓŻCIE Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xHESTIABUMx 0 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2009 Ja kupiłem jedną sztuke w ogrodniczym za 10 zeta (tam wszystko baaardzo drogo)i sie zawiodlem na maxxa :evil: :oops: rakieta poleciała dość wysoko i była gorsza od perfectów ;/ oto film klik nie poleca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
benny10 0 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2009 Rakietki bardzo ladne , ale jednak wole moje speed IV . Wedlug mnie maja wiekszy rozprysk i ladniejsze efekty. Chociarz te tez sa fajne , podobne do Apollo , Morfeuszow itd. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dako 1 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2009 Według mnie lepiej zainwestować w Speedy IV są w podobnej cenie a efekty mają lepsze :> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luxor 2 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2009 W wakacje odpaliłem dwie sztuki. Efekt nie jest zły, ale za tą cenę mógłby być lepszy. Tutaj macie wnętrze jednej z rakiet Cassiopei (czubek mi odleciał). http://img163.imageshack.us/img163/765/dsc06214n.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xHESTIABUMx 0 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2009 Mój film z 2008/2009: Nie taka zła, ale gorsza niż perfecty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mlody 0 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2009 Nawet nawet ale cena nie bardzo Wole bardziej perfecty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maciek98 0 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2010 Miałem te rakiety ale pod nazwą mistrzowie ogna m21. Jak dla mnie były świetne 10/10. Duże rozpryski i ładne efekty. Wszyscy byli pod wrażeniem. Chyba wezmę je na przyszłego sylwestra. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
benny10 0 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2010 Przepiekne oraz duze rozpryski , na nastepnego sylwka tez sie w nie zaopatrze ;] , Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pirotechnika 0 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2010 to jest tak fajne że aż piękne efekt gigantyczny ps: ta właśnie rakieta zderzyła się z jakąś inną ehhe ale i tak efekty woow kupie ich na następnego z 2 opakowania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
QbaFireworkS 0 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2010 Mi też się bardzo podobały,planuje je wziąśc na następnego sylwka :grin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luxor 2 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2010 Aż takie złe nie są jednak cena mogłaby być trochę niższa. Póki co jedna mi się podobała (została mi jeszcze jedna). Zapewne ich nie kupię na następnego sylwestra, bo za tą cenę można mieć już bardzo fajną wyrzutnię, albo dobry moździerz. Moja ocena 7/10.Film:http://www.youtube.com/watch?v=FzV6aCFIhQ0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JW408 0 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2010 Rakiety niezłe ale niestety dość drogie i nieopłacalne (za tą cenę) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MrArlo12FirefoksFan 1 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2010 Może to nie do tego tematu ale co lepiej kupić ? zestaw duzy z biedry za 25 zł czy te casjopeje też bodajże za 25 zł ? co polecicie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CraVen 16 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2010 Miałem w ubiegłym roku zestaw duży za 25 zł był w nim sporo dupereli rakiety takie średniaki, duże 4 rakiety za 25 zł był piękne wolisz więcej weź zestaw, mniej a lepiej rakiety !Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
greg 0 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2011 Miałem te rakiety w tym roku i trochę się na nich zawiodłem...nie ,żeby były złe ale stwierdziłem po prostu ,że te większe rakiety są nieopłacalne(wiem,nic nowego nie odkryłem przecież za te 25zł można już mieć całkiem fajną kostkę jak np.Guliwer albo coś innego.Stwierdzam ,że Casiopeie jeśli chodzi o sam efekt są dobre ale za rok większych rakiet niż Voo Doo(tak do zabawy)nie kupię. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Montario 0 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2012 Ehh.. Patrząc na wielkość Cassiopei sprawia pozory na bardzo dobrą rakiete, lecz nie jest ona dobra.. Rozprysk może i jest spory, ale kolory nie są oszałamiające .. Rakieta nie jest godna polecenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bestia1921 0 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2013 Nie polecam jak za tą cenę mocno przeciętny efekt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil911 118 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2018 Efekt Golden Rain o jedyny dobry efekt w tym zestawie odradzam zakupu tego zestawu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi