danielek777 0 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2008 u mnie jest tak ...tata lubi fajerwerki..mama nie nawidzi...od teraz trzymam w ukryciu od kiedy siorka odpalila mi achtunga w domu i cyrcoblitza....rozwalila mi caly pokoj....oczywiscie byl do remontu.... :???: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sewer1412 0 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2008 a u mnie przeciwnie jest :roll: za to niemało dwa korsarze do pieca wwaliłem tylko instynkt mi podpowiedział żebym zobaczył czy w paczkach które na weglu lezały czy jeszczce cos jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ron 0 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2008 u mnie jest tak ...tata lubi fajerwerki..mama nie nawidzi...od teraz trzymam w ukryciu od kiedy siorka odpalila mi achtunga w domu i cyrcoblitza....rozwalila mi caly pokoj....oczywiscie byl do remontu.... :???: O.o nice, nice ;PJa zawsze kupuje większość przez Neta. Karton/paczkę z fajerwerkami trzymam na biurku owiniętą kocem, żeby było im ciepło tzn. wilgoć się nie dostała. Jak coś dokupię na bazarku to chop siup do kartonu. Na dwór za to wynoszę stuff w dużych torbach ekologicznych, są wytrzymałe, poręczne i dużo się w nich mieści, a ponadto potem zabieram je do domq i jest cacy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nostra 0 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2008 Karton/paczkę z fajerwerkami trzymam na biurku owiniętą kocem, żeby było im ciepło tzn. wilgoć się nie dostała. . Zrób sobie eksperyment, posiedź sobie w pokoju, a potem wbij się pod koc i tam też posiedź, (najlepiej kilka godzin :smile: ) I napisz w którym przypadku było Ci chłodniej i bardziej sucho... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maxior 0 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2008 Wszystko co kupuje magazynuje w piwicy i właśnie zastanawiam się nad nową kyjówką,bo jest tam wilgoć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bogi97 0 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2008 U mnie stoją w dumnym miejscu na półce :mrgreen: A wynoszę w reklamówkach.Na ten rok będę musiał zmienić miejsce przetrzymywania , bo wszystko się nie zmieści xD Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jano 0 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2008 U mnie to one są albo na piro półce albo na takiej szafeczce ze sklejki ;D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
redzik 0 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2008 Ja trzymam w kartonie koło łózka i jest gites :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamilegionista 0 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2008 Ja w tym roku w szafkach i na górze szafek pod samym sufitem :lol: I tak chyba ciężko będzie się z tym pomieścić Nie da sie zrobić żeby było to niezauważalne niestety ;d Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kixlox093 0 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2008 Ja swoje fajerwerki trzymam w szufladzie i szafce które są blisko pieca tzn tak z 60cm ale ciepło dociera i do susza fajerwerki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pirotechnika 0 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2008 ehhe suszy fajerwerki bardzo mądre ale ja zawsze trzymam na półce tak gdzie mam kartko do drukarki i codziennie liczę jak by coś sie mojej siostrze u widziało heh Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maciek1220 0 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2008 ja trzymam w szafie w plecaku plecak a w kartonie.jak by rodzice to wszystko zobaczyli to by mnie chyba wywalili z chaty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mlody 0 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2009 Ja to tam myśle że na środku przedpokoju będe trzymać.Albo na półce koło rybek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maciek98 0 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2009 Ja trzymam w piwnicy koło pieca bo jest ciepło i sucho. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Janek_92 1 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2009 Ja w tym roku trzymam w kartonie w pokoju przy telewizorze . Sucho, ciepło i warunki ok. . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
XyX 0 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2009 Ja w pokoju na szafie albo kolo kaloryfera oczywiście w bezpiecznej odległości! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maurycy 0 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2009 Ja trzymam zawsze na stole lub biurku:) Nigdy nie_ma z tym problemu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ryba 0 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2009 Ja trzymam w skrzynce metalowej ale tylko petardy bo jest niewielka a rakiety i te większe opakowania to na szafie i jest git Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
roberto5455 0 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2009 wyrzutnie, rakiety etc. na szafie, a pierółki w pudełku od chłodzenia na proca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
macieek95 1 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2009 Szuflady w komodzie/szafie - tam trzymam drobnice, mniejsze rakiety i co tam się zmieści...za łóżkiem największe rakiety ew. wyrzutnie - te drugie też w kątach pokoju . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mlody 0 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2009 Ja 1 część mojego stuffu [ http://iv.pl/images/0okkkxs3llq1xhg8f9yz.jpg ] trzymam na szafie a reszte bede trzymać na komodzie koło rybek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LandsberG 0 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2009 Ja trzymam normalnie na biurku w swoim pokoju Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Poki 17 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2009 Ja też zawsze na stoliku w pokoju trzymam, że jak wstaję to mnie witają. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
domino250 0 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2009 ja tez zawsze na szafce albo na stole ale za zwyczaj to na szafce :razz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelb 0 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2009 Mam takie pytanie ? Chodzą pogłoski po szkole że nie można koło grzejnika[kaloryfer] trzymać fajerwerek bo ponoć wybuchną ?? To prawda ? Z góry dzięki za odpowiedź Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi