baston88 0 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2014 Nigdy nie miałem tych wyrzutni, a szukam czegoś z cracklingiem właśnie i nie wiem jak ugryźć temat, oferta z fajerwerkimarket: TXB400 - SAMUM - PROMOCJA 95,00 zł - x1 czy P7307 - KAMA - PROMOCJA 31,12 zł wtedy przykładowo x2 albo SM9858 - GULIWER 18,80 zł - można by też x2 lub 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 DawidPirotechnik 4 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2014 txb400 daje efekt WOW Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Kamilox 0 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2014 Pierwsza opcja Kamilox Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 baston88 0 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2014 nawet 3 sztuki P7307 - KAMA nie będą lepiej wyglądać niż jedna Samum? :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 DawidPirotechnik 4 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2014 Samum najlepszy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Arturo :) 14 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2014 Kup jedną, a porządną Samuma miałem już 2x i robi wrażenie za każdym razem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 endriu123457 56 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2014 txb400 samum endriu123457 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Raphii 1 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2014 samuma bierz tylko się pośpiesz bo już ktoś wziął 2 sztuki :> tylko 2 zostały Skąd takie info :D/>/> ? przyszło mi na poczte potwierdzenie zamówienia w którym m.in znajduje się 2x samum wpisz sobie ilość samumów np 10 i ci się wyświetli ile ich jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 baston88 0 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2014 samuma bierz tylko się pośpiesz bo już ktoś wziął 2 sztuki :> tylko 2 zostały Skąd takie info ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 abuk 30 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2014 Zdecydowanie Samum. Jest to rewelacyjna kostka z bardzo dużą rozpiętością efektów. Sam miałem 3 sztuki i mogę szczerze polecić. W tym roku również ta kostka zagości w moim stuffie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 baston88 0 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2014 Miałem na myśli skąd wiesz że zostały tylko 2 szt w sklepie. No ale ok, w takim razie pewnie zamówię Samum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
baston88 0
Nigdy nie miałem tych wyrzutni, a szukam czegoś z cracklingiem właśnie i nie wiem jak ugryźć temat, oferta z fajerwerkimarket:
TXB400 - SAMUM - PROMOCJA 95,00 zł - x1
czy
P7307 - KAMA - PROMOCJA 31,12 zł wtedy przykładowo x2
albo
SM9858 - GULIWER 18,80 zł - można by też x2 lub 3
10 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi