bigfun 5 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2015 STYCZNIOWA PROMOCJA - 50% GRATIS W promocji mogą brać udział wszyscy Klienci dokonujący zakupów za kwotę od 50 złotych wzwyż ( do kwoty zakupów nie jest wliczany koszt dostawy ). Każdy Klient dokonujący zakupów za kwotę minimum 50 złotych ma prawo zakupu promocyjnego zestawu fajerwerków wartości minimum 50% zamówienia, za kwotę 1 zł. - dokonując zakupów za kwotę powyżej 50 złotych można dokonać zakupu zestawu promocyjnego „50+”, - dokonując zakupu za kwotę powyżej 100 złotych można dokonać zakupu zestawu promocyjnego „100+” lub 2 zestawów promocyjnych „50+” , - dokonując zakupów za kwotę powyżej 150 złotych można dokonać zakupu zestawu promocyjnego „150+” lub zestawów promocyjnych „100+” i „50+” lub 3 zestawów promocyjnych „50+” Powyższe zasady mają zastosowanie do każdej wyższej kwoty zakupu. W przypadku dokonania wyboru zestawu promocyjnego nie przysługującego według wartości zamówienia, będzie on zmieniany przez obsługę sklepu na zestaw o przysługującej Klientowi wartości. Zestawy promocyjne stanowią oddzielną kategorię w sklepie. Z promocji wyłączone są produkty z kategorii : - pochodnie parafinowe Promocja ma ograniczony czas : rozpoczyna się o godzinie 17.00 w dniu 14 stycznia, a kończy o godzinie 24.00 w dniu 28 stycznia. Życzymy udanych zakupów Pozdrawiamy fajerwerki-net.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miszaq92 0 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2015 beznadziejna oferta, beznadziejne zestawy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sQbaniec 10 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2015 Nabrali towaru z Kellera to trzeba sie go pozbyć. Przeglądnałem z 20 pozycji zestawów w każdej ten szajs :xmas_laugh: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Damian26 2 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2015 Beznadziejna promocja ponieważ zestawy są nic nie wartę. Zawiodłem się bo w każdym roku mieli naprawdę dobre promocje. Za dużo nabrali towaru z kellera. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krystian Piro 0 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2015 Czemu jak wrzuciłem do koszyka kostkę za 55 zł to nie jest 50 procent tańsze tylko po starej cenie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Daniello18 1 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2015 bo nie dostaniesz żadnej zniżki tylko możesz sobie wybrać króryś z badziewnych zestawów gratisowych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sheff 0 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2015 Podobne jest moje zdanie jak poprzedników trochę uboga tam wyprzedaż w zeszłym roku była ciekawa oferta ale teraz lipa a tak czekałem z zakupami na bigfuna no ale cóż zrobiłem zakupy w fajerwerkimarket oraz na korsarzu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcinPiro 0 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2015 Chyba pierwszy raz nie zrobiłem u was zakupów w styczniu zestawy beznadziejne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piropiotr223 11 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2015 Jak dla mnie nie tak źle, mogło być gorzej. Bardzo opłaca się ten +200 z hot stars oraz jakimś małym gówienkiem, przynajmniej mamy do wyboru mnóstwo rodzajów zestawów za co duży +. Lepsze to niż nic a niektóre zestawy są naprawdę jak dla mnie ciekawe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rangiz 0 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2015 Niestety promocja dno. Nie bierzcie nic z kellerów i firm o niskiej jakości i reputacji bo można równie dobrze wywalić pieniądze do śmietnika, wyjdzie na to samo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bigfun 5 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2015 Pragniemy poinformować o rozpoczęciu wielkiej wyprzedaży w naszym sklepie. Od czwartku 30 stycznia do poniedziałku 1 lutego ceny wszystkich dostępnych w sklepie artykułów obniżamy o 33% pozdrawiamy fajerwerki-net.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bigfun 5 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2015 Pragniemy poinformować o rozpoczęciu wielkiej wyprzedaży w naszym sklepie. Od czwartku 30 stycznia do poniedziałku 1 lutego ceny wszystkich dostępnych w sklepie artykułów obniżamy o 33% pozdrawiamy fajerwerki-net.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blubencjusz 1 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2015 Pragniemy poinformować o rozpoczęciu wielkiej wyprzedaży w naszym sklepie. Od czwartku 30 stycznia do poniedziałku 1 lutego ceny wszystkich dostępnych w sklepie artykułów obniżamy o 33% pozdrawiamy fajerwerki-net.pl Coś się chyba z dniami tygodnia Wam pomieszało. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piropiotr223 11 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2015 Pragniemy poinformować o rozpoczęciu wielkiej wyprzedaży w naszym sklepie. Od czwartku 30 stycznia do poniedziałku 1 lutego ceny wszystkich dostępnych w sklepie artykułów obniżamy o 33% pozdrawiamy fajerwerki-net.pl Chyba od piątku 30 stycznia czyli jutro. A rabaciki niezłe się zapowiadają. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piroman1994 0 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2015 szkoda, że tak późno bo zdążyłem się już obkupić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patrick 4 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2015 Super Akurat się pokryje z wypłatą ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateusz243 1 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2015 Ja już zamówiłem Świetna promocja, oby tak dalej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baston88 0 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2015 Niby wysztko fajnie, tylko dziwne bo przeglądając po liście nie ma niektórych towarów, a wpisując w szukajkę są. I jak co roku nie wiem co kupić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blubencjusz 1 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2015 Szkoda że już nie ma JW408 , TXB400 Samum albo chociaż JW4054 Copernicus Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marc 9 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2015 zamówienie zlożone. Dobre ceny. Polecam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bigfun 5 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2015 Witam, w związku z dużym zainteresowaniem aktualną promocją, przedłużamy ją do środy 04.02.2015 pozdrawiamy fajerwerki-net.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartosz 42 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2015 Taka wyprzedaż, że nie mogłem nie skorzystać. Ceny rewelacyjne, bardzo duży wybór towaru różnych importerów i raj dla osób poszukujących nowych, ciekawych produktów. Paczka dotarła do mnie w półtora dnia od złożenia zamówienia. Naprawdę solidna firma. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
damian7878 98 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2015 Tak kolejny raz dobrze zapakowane i ogólnie wszystko w porządku.Wyprzedaż rzeczywiście rewelacyjna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patrick 4 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2015 U mnie tak samo. Paczka mega solidnie zapakowana. Całość w nienaruszonym stanie dotarła w przeciągu jednego dnia od wysłania. Gratisów nie było ale nie można być aż tak pazernym zwłaszcza że obniżka cen jak dotąd bezkonkurencyjna (achilles za 213zł to wręcz rozbój w biały dzień ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marc 9 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2015 Ja również otrzymałem paczke w jeden dzien! Badzo dobrze zapakowana. Wszystko na plus. Polecam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi