przemo312132 14 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2014 Ludzie Ludzie ! , pierwszy post na ten sezon się już pojawił link poniżej i na pierwszej stronie !! https://www.facebook.com/pages/Zrezygnuj-z-fajerwerk%C3%B3w-dla-zwierz%C4%85t-to-koszmar/364245030388307?fref=nf Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tatarq 0 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2014 widze że hejty na ich temat już lecą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemo312132 14 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2014 widze że hejty na ich temat już lecą Dobrze że powiadomiłeś , już like lecą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JacuQM 122 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2014 Zabawe 2014 czas zacząć haha JacuQM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
damian7878 98 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2014 To jest po prostu żałosne to co oni robią Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
damian7878 98 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2014 Po 2 minutach usuneli mój wpis ;)/>/> ze zdjęciem piro ;)/>/> Żenada. Wspomniałem, że jak sa burze to zwierzaki dają radę. EDIT: Przepraszam - usuneli tylko fotke ;p Właśnie tak myślałem,że dodałeś fotkę ze stuffu.Szkoda,że usuneli patafiancy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemo312132 14 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2014 Właśnie tak myślałem,że dodałeś fotkę ze stuffu.Szkoda,że usuneli patafiancy To jest taki lęk przed wszechstronną krytyką , oni jej nie znoszą mają swoją planetę w tym wypadku stronę i są w tym tak zatwardziali że byś im nie wiadomo co robił hu*. z tego sobie zrobią/usuną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
firawerkoman 7 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2014 To jest taki lęk przed wszechstronną krytyką , oni jej nie znoszą mają swoją planetę w tym wypadku stronę i są w tym tak zatwardziali że byś im nie wiadomo co robił hu*. z tego sobie zrobią/usuną Święta prawda... Nie są nastawieni na żaden konsensus tylko siać popelinę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DawidPirotechnik 4 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2014 Szpam czas zacząc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcelfajerwerki 0 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2014 same złe opinie hehe , i dobrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Demon 0 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2014 https://www.facebook.com/pages/Zrezygnuj-z-fajerwerk%C3%B3w-dla-zwierz%C4%85t-to-koszmar/364245030388307?fref=nf coś ode mnie Już usuneli :xmas_mad: Swoją opinie też wyraziłem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemo312132 14 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2014 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Poki 17 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2014 Bardzo nie podoba mi się ton ich wypowiedzi i obrażające hasła. Choć tekst: "tylko frajer wielki strzela fajerwerki" jest typowym rymem na siłę. Pasłowało by słowo odpala zamiast strzela. Graficznie też nie powalają. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
antyvlad 0 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2014 Świetne wydarzenie :xmas_laugh: Najlepszy trolling od czasów fotka.tv :christmascool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemo312132 14 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2014 Ja piernicze i znowu to przeczytałem, adrenalina mi rośnie i jednocześnie trochę smutno że takie ludzie chodzą po ziemi "polsce" powysadzałbym takich .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemo312132 14 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2015 https://www.facebook.com/groups/149328028452809/?fref=ts Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemo312132 14 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2015 Akcja Empatia ma swoja akcję : https://www.facebook.com/events/549847261840654/ A my ? gdzie jest Strzelamy w Sylwestra 2015/16 ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DawidPirotechnik 4 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2015 Masz :xmas_biggrin:https://www.facebook.com/events/155089711521147/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pitbullsoldier 2 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2015 zobaczcie to : https://www.facebook.com/fundacjaviva/photos/a.127919887237721.18243.109191125777264/1165335740162792/?type=3&theater Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piropiotr223 11 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2015 Tak sobie czytam co piszą, co mi odpisują. I tak sobie myślę, na ch*j tam pisać, dyskutować i ich nakręcać, ja po prostu będe robił swoje a że oni sa ograniczeni umysłowo to nic nie poradzę, jest tam faktycznie kilka osób z którymi można spokojnie porozmawiać, wymienić opinie. Ale niestety większość to debile którzy uważają się za wszystko wiedzących, tyle w temacie AMEN Nie polecam się tam w jakikolwiek sposób udzielać bo do nich i tak nic nie dojdzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pitbullsoldier 2 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2015 Tak sobie czytam co piszą, co mi odpisują. I tak sobie myślę, na ch*j tam pisać, dyskutować i ich nakręcać, ja po prostu będe robił swoje a że oni sa ograniczeni umysłowo to nic nie poradzę, jest tam faktycznie kilka osób z którymi można spokojnie porozmawiać, wymienić opinie. Ale niestety większość to debile którzy uważają się za wszystko wiedzących, tyle w temacie AMEN Nie polecam się tam w jakikolwiek sposób udzielać bo do nich i tak nic nie dojdzie. Zgodzę się ,to ludzie o lewych poglądach więc nie ma co Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Merik 1 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2015 Dokładnie, z nimi nie ma co gadac:D. Myślałem, że oni mają dziwne poglądy tylko jeżeli chodzi o pirotechnikę w sylwestra ale przejrzałem wcześniejsze ich posty i aż się przestraszyłem:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
konrad940 1 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2015 Nie znam się na tych facebokach, ale chyba mam jakiegoś bana od empati nic nie mogę napisać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hl1030 10 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2015 Wasze wulgarne kontrakt akcję czy posty tylko potwierdza fakt co tam wypisuja " strzela tylko chołota" Takie działanie tylko zwiększa niechęć do strzelających coraz większą liczbę ludzi... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
capodanno 37 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2015 Niestety muszę się zgodzić z Hl-em. Nie można było nadać tej akcji jakiejś kulturalnej nazwy, tylko "napier**lam w Sylwestra"? I jeszcze ta durna ankieta, z propozycją "Wołyń" na samej górze... Szczerze mówiąc, o ile ci wszyscy "obrońcy zwierząt", to ludzie nienormalni, a zwierzęta są dla nich ważniejsi niż ludzie, to z tej strony wieje gimbusiarnią - stwierdzam to, mimo że mam dopiero 16 lat. Nie mam nic przeciwko wstawianiu zdjęć swoich fajerwerków (sam to zrobię), ale proszę - skupmy się na merytorycznych argumentach, a nie wulgarnych hasłach typu:"HAHAHAHA WGL TERAZ Z ZIOMECZKAMI WSADZILISMY ACHTUNGA CZY TAM CORSARZA JAKIEMUŚ PCHLARZOWI W DUPSKO JAK WYJE*ALO XDDDDD szkoda że zdechł", "wysadzę was w powietrze, wy głupie lewaki", "Każdy achtung, jedno zwierzę", "Tak za***iście jak w ostatniego sylwestra w schronisku dla zwierząt (tym razem nie nie chodzi o polaków) to się chyba ostatnio w katyniu w 1940 bawiłem xD w tym roku zrobie taki rozpier*ol jak te polaczki robaczki w warszawie podczas powstania, to były ku**a czasy" - ten ostatni post już jest całkiem obraźliwy. Pokażmy, że jesteśmy dobrze wychowani . Zachęcam do dalszej dyskusji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi