PiroArt.eu 52 Author Share Posted December 10, 2015 Witam, czy planujecie wprowadzić jakąś promocje do 13 grudnia? Postaramy się coś zrobić dla tych, co nie mogą skorzystać z darmowej wysyłki ze względu na wysokość zamówienia odpowiada? Quote Link to post Share on other sites
ZiP#suwak 0 Share Posted December 10, 2015 Postaramy się coś zrobić dla tych, co nie mogą skorzystać z darmowej wysyłki ze względu na wysokość zamówienia odpowiada? Odpowiada. Tylko żeby nie byli od wyższej kwoty niż 100zł. A kiedy będzie? Quote Link to post Share on other sites
PiroArt.eu 52 Author Share Posted December 10, 2015 Odpowiada. Tylko żeby nie byli od wyższej kwoty niż 100zł. A kiedy będzie? Szczerze to przy zamówieniu poniżej 100 zł nie da się zrobić aktualnie promocji nie dokładając praktycznie do tego Quote Link to post Share on other sites
mtszk781 1 Share Posted December 10, 2015 Może być,a kiedy zamierzacie bo ręce mnie swierzbia żeby zamówić :-)? Quote Link to post Share on other sites
PiroArt.eu 52 Author Share Posted December 10, 2015 postaramy się jeszcze uruchomić to przed weekendem Quote Link to post Share on other sites
mtszk781 1 Share Posted December 10, 2015 Ok :-) juz dzisiaj miałem zamawiać, ale poczekam na ta promocje :-D Quote Link to post Share on other sites
marcelfajerwerki 0 Share Posted December 10, 2015 Ja tak samo :-) Quote Link to post Share on other sites
capodanno 35 Share Posted December 10, 2015 Dziękuję za szybką dostawę i gratis w postaci wyrzutni P7210 Fiji PiroArt ma najlepszy asortyment spośród wszystkich sklepów internetowych z fajerwerkami. Trzymajcie tak dalej, a z pewnością zamówię u Was znowu . Quote Link to post Share on other sites
PiroArt.eu 52 Author Share Posted December 11, 2015 Witajcie! Zapraszamy na kolejną akcję promocyjną. Tym razem coś dla mniejszych budżetów. Dodatkowo wrzuciliśmy od wczoraj ok. 40 nowości, pojawi się jeszcze ok. 20, głównie wyrzutnie. Z piropozdrowieniami, PiroArty https://www.facebook.com/PiroartPolska/?fref=nf Quote Link to post Share on other sites
ZiP#suwak 0 Share Posted December 11, 2015 Kurde gdyby było od 100zł... Dawno bym wysłał zamówienie :-) Quote Link to post Share on other sites
marcelfajerwerki 0 Share Posted December 11, 2015 Jutro lub w niedzielę składam zamówienie :-) Quote Link to post Share on other sites
PiroArt.eu 52 Author Share Posted December 11, 2015 Jutro lub w niedzielę składam zamówienie :-) Zapraszam i nie zapomnij dodać w uwagach do zamówienia swojego nicka z forum Quote Link to post Share on other sites
PyroMarcin 0 Share Posted December 11, 2015 Ja również zamawiam jutro lub w niedziele świetnie się złożyło pewnie jak większość klientów polecę ten sklep Quote Link to post Share on other sites
PyroMarcin 0 Share Posted December 11, 2015 Zapraszam i nie zapomnij dodać w uwagach do zamówienia swojego nicka z forum A po co dodac nick z forum?? Quote Link to post Share on other sites
marcelfajerwerki 0 Share Posted December 11, 2015 Zapraszam i nie zapomnij dodać w uwagach do zamówienia swojego nicka z forum Gdyby nie pan,nie zrobiłbym tego , ponieważ zamawiam pierwszy raz w tym sklepie i zabardzo nie ogarniam, a przyciągnęła mnie do niego bardzo dobra oferta :-) chyba najlepsza a raczej napewno Quote Link to post Share on other sites
PiroArt.eu 52 Author Share Posted December 11, 2015 Bo cenimy sobie użytkowników forum, dla nas to kopalnia wiedzy i jak najbardziej popieramy ten projekt prawdziwi piromani muszą trzymać się razem Quote Link to post Share on other sites
steny 0 Share Posted December 12, 2015 Załapałem się na darmową dostawę powyżej zamówienia za 200zł teraz jest już 250 :xmas_tongue: Quote Link to post Share on other sites
marc 6 Share Posted December 13, 2015 Bardzo dobra oferta! w przyszłym tyg. złoże zamówienie:) Quote Link to post Share on other sites
Neodo 10 Share Posted December 13, 2015 Polecam sklep Piroart.eu fajny asortyment wszystko to co mi było potrzeba, towar dobrze zabezpieczony przed uszkodzeniem ^^ właśnie zamówiłem drugą paczkę. Już wiem że w przyszłym roku ponownie wybiorę piroart ;-) Quote Link to post Share on other sites
marcelfajerwerki 0 Share Posted December 13, 2015 Zamówienie poszło :-) Quote Link to post Share on other sites
PyroMarcin 0 Share Posted December 14, 2015 Zamówienie poszło ale zapomniałem dodać nick w uwagach Quote Link to post Share on other sites
mtszk781 1 Share Posted December 15, 2015 Zamówione w piątek, do tej pory nie ma :-/ edit Wszystko przyszło Przed chwila, ale zapalniczka nie chodzi Quote Link to post Share on other sites
PiroArt.eu 52 Author Share Posted December 15, 2015 Zamówione w piątek, do tej pory nie ma :-/ edit Wszystko przyszło Przed chwila, ale zapalniczka nie chodzi Witam! Skoro zamówienie poszło w piątek to ciężko by było na poniedziałek druga sprawa to 2 dni robocze, które są wszędzie podane - tyle potrzebujemy max na ogarnięcie każdej paczki Apelujemy o cierpliwość, staramy się jak możemy Druga sprawa to zapalniczka: którą masz? co z nią nie tak? podeślesz nam filmik/zdjęcie na maila lub fb? nie mieliśmy jeszcze reklamacji z zapalniczkami Quote Link to post Share on other sites
Korsarz96 4 Share Posted December 15, 2015 Zamówienie złożone !!! Mam nadzieję że przyjdzie jak najszybciej :3 Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts