marc 9 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2016 Niestety cos skrzynka na klepie zawodzi. Witam Chcialbym sie dowiedziec czy jest mozliwosc odbioru zakupionego towaru w sklepie w poznaniu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marc 9 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2016 PW wyslane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PiroArt.eu 88 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2016 PW wyslane witaj! na pw niestety nic nie mamy. Pisałeś do nas chyba maila tylko, ale w weekendy ciężko nam siedzieć non stop przed kompem - sam rozumiesz Podaj nam co chcesz i kiedy odebrać - nie ma problemu. Najlepiej mailem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marc 9 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2016 witaj! na pw niestety nic nie mamy. Pisałeś do nas chyba maila tylko, ale w weekendy ciężko nam siedzieć non stop przed kompem - sam rozumiesz Podaj nam co chcesz i kiedy odebrać - nie ma problemu. Najlepiej mailem ..tak wyslalem wiadomosc na sklepie. Rozumiem wekend to wekend . W tg przesle liste zamowienia na meila. Tylko nie wiem czy zamawiac na slepie czy wystarczy przeslana lista? zaplata oczywiscie z gory. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PiroArt.eu 88 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2016 witaj! na pw niestety nic nie mamy. Pisałeś do nas chyba maila tylko, ale w weekendy ciężko nam siedzieć non stop przed kompem - sam rozumiesz Podaj nam co chcesz i kiedy odebrać - nie ma problemu. Najlepiej mailem ..tak wyslalem wiadomosc na sklepie. Rozumiem wekend to wekend . W tg przesle liste zamowienia na meila. Tylko nie wiem czy zamawiac na slepie czy wystarczy przeslana lista? zaplata oczywiscie z gory. Napisałeś maila przez formularz kontaktowy, ale już swojego maila nie wpisałeś, na jakiego mamy odpisać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sevento 16 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2016 Ilości na magazynie są głodowe. Nie polecam planowania zakupów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PiroArt.eu 88 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2016 Ilości na magazynie są głodowe. Nie polecam planowania zakupów Skoro są klienci, to ilości towaru się zmieniają. w Twoim przypadku zakupy planujesz 4 miesiące to znaczy że i my mamy mieć zapasów na 5 lat, dodatkowo większość jest takich bez CE? Wiesz jakie są realia u importerów, że większość dostaw na 2016 rok spływa dopiero w 4 tygodniu listopada? Widać, że ewidentnie masz problem z naszym sklepem, tylko nie bardzo rozumiemy twój ból Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fibonacci 22 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2016 @PiroArt.eu Czy będziecie mieli w asortymencie produkt o nazwie P0005 Merkury od Komety? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PiroArt.eu 88 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2016 @PiroArt.eu Czy będziecie mieli w asortymencie produkt o nazwie P0005 Merkury od Komety? Tego na pewno nie, odpowiednikiem tego jest bzyk z Jorge Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rosomak380 3 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2016 Łącznie złożyłem cztery zamówienia w sklepie PiroArt.eu .Jestem zadowolony z dostępności produktów jak i zapakowania przesyłki oraz wysyłki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marc 9 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2016 Napisałeś maila przez formularz kontaktowy, ale już swojego maila nie wpisałeś, na jakiego mamy odpisać wiadomosc przeslana jeszcze raz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemo312132 14 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2016 Pierwszy raz tam zamawiałem i jestem zadowolony bardzo dobry kontakt, szybka wysyłka, i jak to teraz wszyscy piszą miły gratis polecam . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marc 9 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2016 Dzisiaj odebrałem zamówienie. Wszystko wzorowo! Jeszcze raz dziękuje za gratis. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MANIAK 0 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2016 Super dziś odebrałem z Poznania i jestem zadowolony mjają dużo asortymentu i co dobre to ceny! najniższe w Poznaniu ! Polecam Możecie zamówić przez NETA to macie taniej, ale na miejscu ceny też są bardzo dobre Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cybernetyczny 0 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2016 Będziecie mieć zapalniczki na stanie w tym/następnym tygodniu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kudlaty 0 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2016 PiroArt, jeśli zamówienie złoże w internecie, a paczkę odbiorę w Poznaniu, to ceny będą internetowe czy te które macie w sklepie? Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość martinator5608 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2016 PiroArt, jeśli zamówienie złoże w internecie, a paczkę odbiorę w Poznaniu, to ceny będą internetowe czy te które macie w sklepie? Pozdrawiam! Skoro zamawiasz na necie to raczej płacisz ceny ze strony przeciez nie idziesz do sklepu stacjonarnego gdzie cenny są troche wyższe (aczkolwiek i tak słyszałem że piroart ma najniższe ceny w Poznaniu w sklepie stacjonarnym) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PiroArt.eu 88 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2016 Przede wszystkim w Poznaniu nie ma całego asortymentu ze strony, bo jest to technicznie niemożliwe. Ten sklep trzeba traktować jako doraźny odbiór osobisty zamówienia był możliwy, bo akurat auta jechały do Poznania i mogły zabrać ze sobą skompletowane zamówienie. Ceny są porównywalne do tych na sklepie, nie ma promocji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Daxler12 1 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2016 Paczka dotarła wszystko ładnie zapakowane, dobry kontakt, szybka wysyłka polecam sklep w 100% :xmas_happy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MANIAK 0 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2016 Napiszę tak, miejcie jak najwięcej towaru tam w Poznaniu bo jest spoko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pitbullsoldier 2 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2016 Kupowałem po raz 2 i oczywiście wszystko w porządku ,spory wybór ,szybka wysyłka ,bardzo dobre ceny Na prawde piroart można polecić innym w ciemno Dzięki za gratisy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Damian26 2 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2016 Będą jeszcze dostępne rakiety P9805 Diamant, TXR792 ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sevento 16 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2016 Dobra, zamówiłem tutaj, ponieważ jest wszystko, czego potrzebowałem. Można prosić o przesyłkę pod wieczór, po 17:00 ? Wcześniej nikogo w domu nie ma i nie będzie komu za przesyłkę zapłacić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pitbullsoldier 2 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2016 Dobra, zamówiłem tutaj, ponieważ jest wszystko, czego potrzebowałem. Można prosić o przesyłkę pod wieczór, po 17:00 ? Wcześniej nikogo w domu nie ma i nie będzie komu za przesyłkę zapłacić Wyślij im lepiej emaila po zatym oni chyba na to wpływu nie mają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartekpirotechnik 0 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2016 Dobra, zamówiłem tutaj, ponieważ jest wszystko, czego potrzebowałem. Można prosić o przesyłkę pod wieczór, po 17:00 ? Wcześniej nikogo w domu nie ma i nie będzie komu za przesyłkę zapłacić Do kuriera zadzwoń oni na to wpływu nie mają. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi