zoxck 0 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2013 jakie polecacie spróbować w sylwka ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
macieek95 1 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2013 Hmm "ciekawy" temat. Polecam zielone Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Poki 17 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2013 Zielone cygaretki?:]/> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
macieek95 1 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2013 No a jak! Nie no dla mnie temat bekowy trochę, więc odpowiedź na pół-poważna. Tak czy siak na pewno najlepsze cygaretki, to te zielone. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Korsarz96 14 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2013 Czekoladowe i Brzoskwiniowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zoxck 0 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2013 heheh dzięki za propozycje xD Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Camel 0 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2013 kup sobie jakiegos wyborowego cygara za 100 zl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawix12345 0 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2014 Cygaretek juz sie nigdzie nie kupi, jak odnalezli tam jakies dopalacze to od razu wycofali ze sprzedazy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KrychFire 109 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2014 Cygaretek juz sie nigdzie nie kupi, jak odnalezli tam jakies dopalacze to od razu wycofali ze sprzedazy. hahahah , wiesz wgl co to jest cygaretka synku ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawix12345 0 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2014 hahahah , wiesz wgl co to jest cygaretka synku :D/>/>/> ? W stosunku do ciebie to wiem. Synu ja paliłem przez 6 lat. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JacuQM 122 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2014 hahahah , wiesz wgl co to jest cygaretka synku :D/> ? Ja nie wiem co to jest, możecie mi wytłumaczyć ? JacuQM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sylar 3 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2014 Ja nie wiem co to jest, możecie mi wytłumaczyć ? JacuQM https://sklep.cigarro.pl/cygaretki,25.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sylwester2013 0 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2014 https://sklep.cigarro.pl/cygaretki,25.html Przecież on takie jaja robił tylko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WofT 0 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2014 W stosunku do ciebie to wiem. Synu ja paliłem przez 6 lat. Co w związku z tym ? Są tacy co piją koncernowe siki (np. lech, tyskie, carlsberg, żubr, i inne takie) i uważają się za piwoszy. Nigdy nie było takiej sytuacji, że w cygaretkach wykryto dopalacze, przejdź się do sklepu z wyrobami tytoniowymi, na 100% je dostaniesz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawix12345 0 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2014 Co w związku z tym ? Są tacy co piją koncernowe siki (np. lech, tyskie, carlsberg, żubr, i inne takie) i uważają się za piwoszy. Nigdy nie było takiej sytuacji, że w cygaretkach wykryto dopalacze, przejdź się do sklepu z wyrobami tytoniowymi, na 100% je dostaniesz. Pamietam jak bylem w kiosku chciałem kupic cygaretke zeby przypomniec se stare dobre czasy a sprzedawca mi powiedzial, ze wykryto dopalacze i nie beda sprzedawane :(/>/> . W telewizji co pamietam to cos mowili o cygaretkach, ze wykryto dopalacze. Ale dobrze nie pamietam bo nie przywiazywalem do tego uwagi. A co do piw to tyskie jest bardzo w porownaniu do innych . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piropilo12 0 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2014 Moim zdaniem ci co palom to SA pół łebki tyle kasy co idzie mogli byscie dac na Piro . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piropiotr223 11 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2014 Piropilo mówi dobrze, chociarz kto inny lubi co innego, dlatego nie ma dwóch takich samych ludzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi