firawerkoman 7 Posted July 4, 2013 Symbol: PXB3801 Nazwa: Demony Ognia Opis: 50 strzałowa wyrzutnia 1.2"; efekty: silver glittering mine up burst red palm with silver glitters, silver glittering mine up burst blue stars, sliver glittering mine up burst titanium chrysanthemums with silver coconut pistil. Film: http://www.youtube.com/watch?v=7LwoEFamz1c&feature=player_embedded Quote
Spec65 0 Posted July 5, 2013 Jestem pod wrażeniem...fajne efekty i super grafika ktoś wie ile ta bateryjka kosztuje ?? Quote
Daniello18 1 Posted July 5, 2013 Jestem pod wrażeniem...fajne efekty i super grafika ktoś wie ile ta bateryjka kosztuje ?? 165 na taniefajerwerki Quote
Piromax 0 Posted July 19, 2013 Wszystkie uwagi - te dobre i te złe są mile widziane, chcemy udoskonalać nasz asortyment. W imieniu firmy Piromax- DZIĘKUJĘ Quote
przemo312132 14 Posted July 19, 2013 Również piękna kostka , No widzę że Nowa Firma zrobi Show , Quote
Bartosz 48 Posted January 3, 2014 Super wyrzutnia! Efekty wzbudziły wśród widzów niemały entuzjazm. Bardzo żałuję, że nie udało mi się nagrać jej w akcji, bo naprawdę było co. Kupować śmiało Quote
Spec65 0 Posted March 29, 2014 Też polecam.... na 2 małych pokazach były strzelane i super, robi wrażenie. Dzięki za polecenie TF.., dobre zakupy Quote
ArbTree 76 Posted January 3, 2023 Mega pozytywne zaskoczenie . Wielkie i gęste efekty, dobra dynamika, nic dodać nic ująć 10/10 Quote
Recommended Posts