firawerkoman 7 Posted July 4, 2013 Symbol: PXB2102 Nazwa: Future Game Opis: Bateria 16 strzałowa 0.8"; efekty: red tail to red brocade, green tail to green brocade, blue tail to blue brocade, gold tail to golden brocade. Film: http://www.youtube.com/watch?v=-pXhhhZHaW0&feature=player_embedded Quote
Hubert 0 Posted January 12, 2014 Bardzo fajna kostka. Opłacalna jak na swoją cenę i efekty. Krzychu, chyba na twoim filmie to nie jest ta kostka. Quote
krzychu94 0 Posted January 12, 2014 jest to własnie ta kostka, sam się zdziwiłem tym efektem :xmas_w00t: ale nie jest tak źle Quote
damian7878 101 Posted January 5, 2015 Wyrzutnia absolutnie daje rade w kwestii rozpiętości i urody efektu.Bardzo ładny brokat z kolorowymi końcówkami.Efekt wzbudził zaskoczenie,ponieważ nie spodziewałem się,że ogony opadać będą aż do ziemi.Podobała się ona mi jak i widzom,którzy musieli uważać na ogony spadające na ziem.Zawsze efektownie wyglądają opadające wierzby czy jak w tym przypadku piękny brokat.Polecam! Quote
Recommended Posts