firawerkoman 7 Posted July 4, 2013 Symbol: PXB2203 Nazwa: Fireball Opis: 16 strzałowa wyrzutnia 1.2"; efekty : brocade bouquet with: red tail to brocade crown with red strobe, green tail to brocade crown with green strobe, silver tail to brocade crown with silver strobe, blue tail to brocade crown with blue star. Film: http://www.youtube.com/watch?v=fbNmFMuk_Eo&feature=player_embedded Quote
Piromax 0 Posted July 19, 2013 Wszystkie uwagi - te dobre i te złe są mile widziane, chcemy udoskonalać nasz asortyment. W imieniu firmy Piromax- DZIĘKUJĘ Quote
Piszczek 0 Posted October 31, 2013 Wszystkie uwagi - te dobre i te złe są mile widziane, chcemy udoskonalać nasz asortyment. W imieniu firmy Piromax- DZIĘKUJĘ Zastanawiam się czy lepiej kupić Fireball czy Degeneration jak byście mogli podpowiedzieć co według was lepsze ? Quote
Arturo 17 Posted October 31, 2013 Zastanawiam się czy lepiej kupić Fireball czy Degeneration jak byście mogli podpowiedzieć co według was lepsze ? Fireball Quote
Piszczek 0 Posted October 31, 2013 Fireball :)/> Bo jak patrzyłem to Fireball ma większy efekt,a Degeneration jest bardziej kolorowa ale Fireball mi się trochę bardziej podoba, więc dobrze że też tak sądzisz Quote
przemo312132 14 Posted February 22, 2014 http://www.youtube.com/watch?v=qpcWWQ4AwJE&feature=youtu.be Polecam Quote
x0rysiu0x 3 Posted January 10, 2018 Wyrzutnię mogę gorąco polecić, efekty świetne, dodatkowo przy każdym strzale wysoki na kilka metrów snop iskier . Na mnie zrobiła duże wrażenie, w kolejnego sylwestra wypróbuję wersję XXL w kalibrze 2". Quote
Kamil911 142 Posted January 28, 2018 Piękna wyrzutnia klasa sama w sobie robi zdecydowanie robotę mimo 16 strzałów efekt miny + wielkie brokatowe korony z potężnym hukiem oraz piękny finał zakończony brokatem robi piękne show i te iskierki dość długo utrzymujące się na niebie.. Miazga z całą pewnością polecam ! Quote
Recommended Posts