Jump to content

Recommended Posts

Posted

Wyrzutnia nieziemska jak na swoją cenę :P

• 2 weeks later...
Posted

Wszystkie uwagi - te dobre i te złe są mile widziane, chcemy udoskonalać nasz asortyment.

W imieniu firmy Piromax- DZIĘKUJĘ

• 3 months later...
Posted

Wszystkie uwagi - te dobre i te złe są mile widziane, chcemy udoskonalać nasz asortyment.

W imieniu firmy Piromax- DZIĘKUJĘ

Zastanawiam się czy lepiej kupić Fireball czy Degeneration jak byście mogli podpowiedzieć co według was lepsze ?

Posted

Zastanawiam się czy lepiej kupić Fireball czy Degeneration jak byście mogli podpowiedzieć co według was lepsze ?

Fireball :)

Posted

Fireball :)/>

Bo jak patrzyłem to Fireball ma większy efekt,a Degeneration jest bardziej kolorowa ale Fireball mi się trochę bardziej podoba, więc dobrze że też tak sądzisz :P

• 2 months later...
Posted

Sylwester 2013/2014

• 1 month later...
  • 3 years later...
Posted

Wyrzutnię mogę gorąco polecić, efekty świetne, dodatkowo przy każdym strzale wysoki na kilka metrów snop iskier :). Na mnie zrobiła duże wrażenie, w kolejnego sylwestra wypróbuję wersję XXL w kalibrze 2".

• 3 weeks later...
Posted

Piękna wyrzutnia ;) klasa sama w sobie robi zdecydowanie robotę mimo 16 strzałów efekt miny + wielkie brokatowe korony z potężnym hukiem  oraz piękny finał zakończony  brokatem robi piękne show i te iskierki dość długo utrzymujące się na niebie.. Miazga z całą pewnością polecam ! 

• 6 years later...