MANIAK 0 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2015 Dzięki bardzo widać że te dum-bum są minimalnie lepsze od tych co ja posiadam a to moja fotka Po prawej Crezy Robot, a po środku Crezy Monster Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piciu 0 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2015 Podobno w tym roku Jorge coś zrobiło z FP3, myślicie, ze lepiej brać te czy może dalej fp3? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ponczo12496 23 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2015 Podobno w tym roku Jorge coś zrobiło z FP3, myślicie, ze lepiej brać te czy może dalej fp3? Jorge już dawno okaleczyło FP3. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piciu 0 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2015 Nie interesowałem się tak tym wcześniej to nie wiedziałem, ale z tego co widzę to chyba wezmę tylko 1 paczkę FP3, a resztę txp859 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FridayBang 0 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2015 Jorge już dawno okaleczyło FP3. Kolega Ponczo ma racje Nie bierz nawet jednej paczki fp3 a jak dorwiesz stare 859 to już wgl bez porównania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SzymonXVX 8 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2015 Otóż to koledzy powyżej, niedługo fp3 zejdzie do poziomu Piccolo... Z roku na rok jest coraz gorzej i zauważyłem że jest coraz więcej niewypałów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pitbullsoldier 2 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2015 Ja już rok temu wybrałem hammerki zamiast fp3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OnlyFireworks<333 0 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2015 No może fp3 są słabsze niż wczesniej, ale nadal ładnie potrafią walnąć Co do Super Crackerów...Nie testowałem, dopiero to zrobię.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MANIAK 0 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2015 Super Cracery są 100% lepsze od fp3, ale też robiłem test i wydaję mi się że co nie które Super Cracery są silniejsze od szarych 859 :xmas_ohmy: oczywiście p2000 też jest lepsza od fp3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fakt 1 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2015 Dzisiaj przetestowane FP3 Original i Super crakery. Te drugie zdecydowanie mocniejsze ! i tańsze. Obydwie mają po 3 gramy MW a różnica spora. Może FP3 mają to policzone razem z flarą ? której crakery nie posiadają przez co te 3 gramy to czyste MW ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piciu 0 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2015 Dziś kupiłem są różne petardy i w tym TXP859 i FP3, moim zdaniem wygrywa TXP859 Jak mi się uda to nagram filmik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MANIAK 0 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2015 Małe porównanie :christmascool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemo312132 14 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2015 Opaliłem i stwierdzam iż : Moc na poziomie P2000n Wykonanie Solidne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rayon1992 0 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2015 Małe porównanie :christmascool: skąd color salute extra laut? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scully 0 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2015 Ja też przy zakupie miałem do wybory pp3 kometa albo wlasnie super craker, spojrzałem na nec w komecie chyba 40g a w ckakerze 60g czyli standard. Do tego grubszy korpus w porównaniu do pp3 komety wiec bez porównania wziąłem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ponczo12496 23 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2016 Najlepsza, najtańsza, najlepiej wykonana. Dum Bum jest odrobinę głośniejszy jednak to tak nie wielka różnica, że cena tych petard sprawia, że są dla mnie numerem jeden. 0 niewypałów, poprawiony problem wypadających lontów. Dum Bumy traciły lonty jeden po drugim a TXP859 spisały się na medal. Nic tylko brać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krystian Piro 0 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2016 Te petardy to mistrzostwo świata ! Jak za tą cenę to na prawdę bardzo ! opłaca się je kupować, niestety już nie będą w produkcji te szare, ale ich następcy Super Cracker też zrobią karierę, ponieważ hukiem są nawet odrobinkę głośniejsze od szarych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PuMeX 10 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2016 Fenomenalna petarda! W takiej cenie nie ma konkurentów, era dumbum się kończy, a zaczyna 859 Walą konkretnie, a pomiędzy blokami bomba! Ludzie zaczeli krzyczeć przez okna.. Aż szkoda, że nie kwalyfikują się na CE Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scully 0 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2016 potwierdzam zamiast brac drogie dum bumy lepiej brac super cracker txp859. strzelałem i mam porównanie - to nawet głośniej strzela niz dum bum w zasadzie nie ma co porównywac. Cena okolo 9zł za txp859 a np nie wiem 20zł za dum bum to wiadomo, ze lepiej txp. Korpus jest twardy, solidny i napewno juz nie kupie fp3 big itd. Jest sprawdzony produkt i nie ma sensu kombinowac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poSeydon. 0 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2016 Mam nadzieję, że Triplex będzie trzymał poziom i nie zepsują ich za rok. Zamierzam kupić kilka paczek :xmas_tongue: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin_Pce 2 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2016 Fenomenalna petarda! Wyrasta nam chyba numer 1 wśród petard NWP na naszym rynku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OnlyFireworks<333 0 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2016 Potężny basowy huk Opłacalne i za***iste Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cycu 4 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2016 Gdyby ktoś był zainteresowany. 9 zł http://piropolska.pl/pl/pirotechnika/324-txp859-super-cracker.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PiroArt.eu 88 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2016 Gdyby ktoś był zainteresowany. 9 zł http://piropolska.pl/pl/pirotechnika/324-txp859-super-cracker.html Jeszcze jakbyś przestał podbierać zdjęcia to by już w ogóle było fajnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cycu 4 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2016 Zdjęcie jak zdjęcie. Wieczorem będzie zmienione jeśli Wam to przeszkadza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi