Pirat_Dawid 0 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2012 Mam zamiar kupic jakąś wyrzutnie typu new generation wiem ze ich jest duzo do wyboru i dlatego pytam jaka jest najlepsza ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arturo :) 14 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2012 Trudno powiedzieć która najlepsza, ale jw40 prezentuje się całkiem fajnie W 1:05 strzelają 3 sztuki Rozważ jeszcze jw39, bo jest świetna, miałem ją, więc mogę polecić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
domin839 2 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2012 Zdecydowanie JW39 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemo312132 14 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2012 Owszem JW39 jest cudowna ale także JW38 NG 8 jest też cudowna xD Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
abuk 30 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2012 Owszem JW39 jest cudowna ale także JW38 NG 8 jest też cudowna xD Potwierdzam. Widziałem JW38 na żywo i jest świetna, lecz sądząc po opiniach i filmach JW39 również jest niczego sobie. Zależy kto jakie efekty preferuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piter2599 5 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2012 Również mogę potwierdzić tą wiadomość o NG8, ponieważ ją miałem Jest po prostu przecudowna! Za taką kwotę tylko brać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dDamixon 3 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2012 Ja miałem jw38 i jw39 i powiem wam że jak dla mnie to są za wolne i najlepiej je z jakąś inną połączyć, ja nie mam swojego faworyta te dwie wyrzutnie są b. ładne i tyle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cooli 4 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2012 Jw39 Pięknie prezentuje się do spokojnej muzyki typu Alexandra Burke - Allelujah Mogę polecić tą kostkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi