milan07 0 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2007 ZNa ktoś może efekt tych rakietek ?? Jeśli tak to prosze o jakieś informacje na ich temat ile kosztują i gdzie je można kupić. Z góry thx Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaSc12 0 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2007 pytania kieruj do matejsona to jego stuf http://img.photobucket.com/albums/v151/matejson/DSCN0970.jpg i on mial mafiesto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milan07 0 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2007 Matejson mógłbyś poszukać filmiku i wrzucić? Ciekaw jestem efektu tych rakiet Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matejson 0 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2007 milan07, z chęcią....ale mam tyle tych filmów, że nei odrużniam które były Voo Doo a które ze Svea np..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dako 1 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2007 Matejson zarzuć wszystkie filmy jakie masz na forum !!;] co do tematu chyba w tesco będą w tym roku;] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mazi 0 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2007 Odpaliłem dzisiaj 1 rakietę z tego zestawu Bardzo fajny efekt polecam tylko 30 zl za 6 sztuk w tesco do kupienia :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sitara11 0 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2008 Ja je miałem na tego sylwestra , ładne kolorki mają i fajne. Zostały mi jeszce 2 więc spróbuje dziś nagrać filmik i wstawić tu :grin: :grin: :grin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mazi 0 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2008 Warto dodać że każda rakieta ma inny efekt niestety tylko w jednej jest crackling Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Achtung111 0 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2008 Moze ktos wrzucic filmik z ich efektem?? Prosz... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maciek98 0 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2008 Miałem te rakiety 2 lata temu. Cracling był chyba jak dobrze pamiętam w tej z fioletowym lub granatowym czubkiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
macieek95 1 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2009 Miałem je ja kupiłem za 6.90 za sztuke i w takiej sytuacji bardziej opłaca się kupić rakiety Perfect. Lecz są ładne i dają duże rozpryski. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi