kameleon180 0 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2012 Witam chcę zakupic System do odpalania fajerwerków lecz nie mam pojęcia jaki kupić.Mam do wydania około 400zł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Cooli 4 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2012 A co mnie interesi czy jest dostepny czy nie? Jacu pytał o linka to podałem. Po co mu nowy jak może kupić taniej nowy raz testowany Najlepiej to nic nie pisać na tym forum. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 fpshooter 12 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2012 A co mnie interesi czy jest dostepny czy nie? Jacu pytał o linka to podałem. Po co mu nowy jak może kupić taniej nowy raz testowany Najlepiej to nic nie pisać na tym forum. A po jakiego grzyba mu link do sklepu, który nie ma towaru na magazynie i raczej prędko mieć nie będzie. Dla mnie bez sensu, bo tak czy siak go nie dostanie tam gdzie podałeś.fps Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Cooli 4 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2012 A po jakiego grzyba mu link do sklepu, który nie ma towaru na magazynie i raczej prędko mieć nie będzie. Dla mnie bez sensu, bo tak czy siak go nie dostanie tam gdzie podałeś.fps Nie wiem po co szuka nowego za kolosalna cene jak to powiedziałeś wyżej jak ma nówkę sprawdzona raz za dużo dużo mniej. Czyzby znowu kolejny gość co mu wieje 5 wiatrów na minutę a i tak nic nie kupi?odpowiedz...po drugie jak ja chce coś kupic pytam i jak jest to kupuje a nie zaczynam pisać o czym innym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
kameleon180 0
Witam chcę zakupic System do odpalania fajerwerków lecz nie mam pojęcia jaki kupić.Mam do wydania około 400zł.
28 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi