JMJ Pirfotechnics 7 Posted November 11, 2011 Symbol: GWR6117Nazwa: UranusOpis: zestaw 7 rakiet, 4 większych, 3 mniejszych.Zdjęcie: LINKFilm: brak Quote
endriu123457 57 Posted October 17, 2012 Mialem te rakiety rok temu. Sa naprawde dobre. Spory rozprysk Możesz mi powiedzieć czy miały duże efekty i jakie? Ponieważ sam je chce zakupić endriu123457 Quote
JarekB 0 Posted April 1, 2013 Następny pułapka marketingowa na rozmiar rakiety. Po zdjęciu tej papierowej bańki jest lepszy rozprysk. Quote
firawerkoman 7 Posted April 1, 2013 Każda rakieta jest tak zrobiona że jej wielkość to tylko chłyt małketingowy Quote
JarekB 0 Posted December 28, 2013 Szkoda że zdjęcia padły. Dodatkowo po zdjęciu bańki wyżej poleciała. Rakiety mają bardzo dobry ładunek wznoszący. Podczepiałem do jednej rakiety po dwie LABOMBY / FP3 itp. Całość wznosiła się bez problemu. Odpalenie dodatkowych ładunków ustawiałem w połowie lontu rakiety (żeby na ziemi nie walnęło) :)/>/>. Efekt dużo lepszy: Start -> wystrzał ładunku rakiety i dość dobry efekt -> potężne łupnięcia FP3:) Niesamowicie niesie wybuchy:). Quote
Recommended Posts