Piromen 1 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2011 Symbol: P7202Nazwa: SaraCena: ~ 7 złStrzałów: 9Kaliber: 0,8'Efekt: red tail burst to gold willow & green stars Film mojego autorstwa:http://www.youtube.com/watch?v=E3hrnLCguwkJak za 7 zł to można śmiało kupować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SyneQ 3 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2011 Tania , dynamiczna opłaca sie i dosyc spore rozpryski. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luxor 2 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2012 Bardzo dobra kostka jak za 8 zł (kostka najbardziej przypadła publice spośród reszty małych kostek). Rozpryski też spore jak na kaliber 20 mm.Film:http://www.youtube.com/watch?v=gDUKjbn1w0U Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vipek98 1 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2012 wyrzutnia super, i w realu wygląda 10x lepiej jeszcze niż na filmach polecam ją! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
damian7878 98 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2014 Bardzo dobra wyrzutnia,która na filmikach nie pokazuje jej piękności.Na żywo wyglądała znakomicie ma ona efekt ciemno złotych wierzb,które wyglądają imponująco.Jej efekt jest dosyć mocno ciemny i przez to na filmikach nie widać jej atutów.Na żywo wygląda cudownie.Powiem,że z takim efektem nigdy się nie spotkałem ale wiem jedno,że ten efekt jest nieprawdopodobny.Bardzo polecam 10/10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Spec65 0 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2014 Ciekawa wypowiedź... he, he - kostka za 8 zł a efekty ? Nieprawdopodobne, niepowtarzalne ...itd. po co takie głupoty pisać ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
damian7878 98 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2014 Ciekawa wypowiedź... he, he - kostka za 8 zł a efekty ? Nieprawdopodobne, niepowtarzalne ...itd. po co takie głupoty pisać ? Gościu nie popisuj się a jak ci się nie podobają moje komentarze to ich nie czytaj.Stwierdziłem po prostu fakt,bo jak na wyrzutnie za 10zł to efekty ma naprawdę dobre i subiektywnie oceniłem tą kostkę,bo faktycznie rzadko spotkać wyrzutnie tak fajną za tak niewielkie pieniądze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Spec65 0 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2014 Nie ma ani jednego zdania typu - "jak na kostkę za 10 zł, to ma super efekty", "efekty bardzo dobre w stosunku do ceny"... za to piszesz, o efektach tak - jakby to były przynajmniej efekty bomb lub wyrzutni 100 strzałowych. Jeśli Twoja wypowiedź ma być cenna, to napisz co to za nieprawdopodobny efekt, którego nie widziano nigdy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mika 0 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2014 Tania,dobry efekt jak na niecałe 10 zł. Miałem ją już trzeci rok i godnie polecam :xmas_wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi