kaktus30 0 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2011 STuFF Nie będę się rozpisywać gdyż wszystko widać xD. 1 część + pozostałości : Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Drfireworksfan 0 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2011 No bardzo ładny stuff jak na 1 czesc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JW408 0 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2011 No to musiałeś sporo mieć tych szelek jak aż tyle ich zostało 10/10 na razie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaktus30 0 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2011 No to musiałeś sporo mieć tych szelek jak aż tyle ich zostało 10/10 na razie Szelki mi żadne nie zostały To są świeżo kupione xD Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JW408 0 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2011 aaaaaaa myślałem że to pozostałości ale i tak fajny stufik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fp3 0 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2011 Te szelki to 2''? gdzie je kupiłeś i za ile Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaktus30 0 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2011 Kupiłem je bardzo daleko .....jedna kosztowała 4,50 xD Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaktus30 0 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2011 Mały update xD Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fireworkmaniak 0 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2011 A czy wyrzutnia pin up to jest nagroda w konkursie na baner reklamowy ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaktus30 0 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2011 Nie nie jest nagrodą gdyż nie brałem udziału w tym konkursie.Mały up. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raphii 1 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2011 a nie lepiej uzbierać więcej pieniędzy i kupić więcej produktów na raz bo tak to za te przesyłki miałbyś ładną wyrzutnię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaktus30 0 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2011 Nie nie martwię się tym gdyż nie płaciłem za przesyłki z fm ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemo312132 14 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2011 No no super jak na 1 część szacun 10/10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misiek4242 1 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2011 Pierwsze co zrobie to zapytam czy będziesz chciał zrobic pokaz? Wnioskuje, że nie a więc proponowałbym zakup kilku małych kostek. Widze, że budżet nie jest najmniejszy więc powinny by się tutaj znaleźć takie wyrzutnie jak np TXB602 , JW25 czy jw26, 2520 PURPLE TAIL. Z mniejszych to na tyle. Dorzuciłbym coś z komenty. Jesli masz troche kasy to może P7503 Bagdad ? Wiem wiem... to dość drogie, jednak co kto woli Ogólnie stuff oceniam na bardzo dobry 9,5/10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
roberto5455 0 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2011 ja mam do sprzedania BAgdad za 75zł o ile ktoś zapomniał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaktus30 0 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2011 Kostki mniejsze owszem znajdą się ale najprędzej w wakacje ...2520 już mam xD Z komety na pewno znajdzie się jakaś jedna większa kostka . Budżetu nie mam ustalonego ile wydam dokładnie więc wszystko może się jeszcze zmienić . O pokazie rozmyślam cały czas ...ale nie wiem czy dokładnie się odbędzie ... może jakiś mały. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SzymonOfFireworks 0 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2011 a rurka do bomb gdzie ? wstaw zdjęcie całości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaktus30 0 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2011 a rurka do bomb gdzie ? wstaw zdjęcie całości Na 1 zdj w kartonie jest widoczna . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SzymonOfFireworks 0 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2011 Na 1 zdj w kartonie jest widoczna . haha no rzeczywiście na pierwszy rzut oka nie widać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaktus30 0 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2011 Kolejny mały up: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matio971 0 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2011 Jak narazie to stuff ładny kilka konkretów ale i mniejsze wyrzutnie jeszcze jakbyś kupił sobie trochę małych wyrzutni i coś do zabawy to byłbys przygotowany na sylwestra dosyć dobrze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaktus30 0 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Października 2011 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ponczo12496 23 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2011 No no jak na razie jest się czym pochwalić będą jeszcze jakieś zakupy ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FireGorek1 2 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2011 No Ładnie Będą Jeszcze Zakupy ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaktus30 0 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Października 2011 Będą będą ... i to nie małe ;DEdit ; Fota całości będzie dopiero w grudniu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi