greg 0 Posted January 12, 2011 WitamSwój stuff dodaję dosyć pózno ale dopiero dzisiaj zarejestrowałem się na forum.Większość fajerwerków kupowałem na fajerwerki-net.pl ale część kupiłem też na speedfajerwerki(FP3 NEW) oraz w biedronce.Oto lista tego,co miałemWYRZUTNIE;-SP5601-Fire 1 (JW66)-New Generation 12-New Generation 13-Mont Everest-Hi-Tec-Red Meteor-Babel-Magic Key-Saturn Missiles (50 sh)-Mercury Madness (gratis)-Dracula (gratis)RAKIETY:-Casiopeia-Imagine-ART.RÓŻNE:-samoloty Pilot 2 (gratis)-samoloty Albatros (duże opakowanie)-lont 10cm/s 5mMOZDZIERZE:-Mozdzierz z biedronkiPETARDY:-FP3 NEW x2 (40szt)-Korsarz (Hestia)-Super petardy (Hestia)-Piratka (Hestia)-karabinek z picollo (90sh)http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/fd67b3e9af4be37f.htmlOgólnie sylwester był udany a wyrzutnie spisały się bardzo dobrze Quote
michał181 0 Posted January 12, 2011 Zapomniałem dodać że prosiłbym o komentarze stuff całkiem dobry a ile wydałes na wszystko Quote
greg 0 Author Posted January 12, 2011 Bez gratisów i kosztów przesyłek kosztowało mnie to jakies 380zł Quote
michał181 0 Posted January 12, 2011 Bez gratisów i kosztów przesyłek kosztowało mnie to jakies 380zł to nawet nie tak drogo Quote
piter2599 5 Posted January 12, 2011 Muszę przyznać, że stuffik jest ok Wszystko dobrze dobrane. Brakuje mi tu tylko JW90 na finał Pozdro i zapraszam do mojego stuff'u Quote
greg 0 Author Posted January 12, 2011 JW90 kupiłbym z przyjemnośćią ale na fajerwerki-net jej nie było a w innym sklepie osobno by mi się nie opłacało. Quote
Ari001 0 Posted February 12, 2011 Stuff wyglada bardzo ciekawie, pewnie miałeś nie samowite show. Quote
domin839 2 Posted February 12, 2011 Szkoda że nie miałeś żadnych rakiet, ja osobiście rakiety ubóstwiam. Quote
greg 0 Author Posted February 12, 2011 Miałem rakiety, Cassiopeia i Imagine.Na zdjęciu są jednak mało widoczne (są za Albatrosami) Quote
Recommended Posts